У вівторок, 2 жовтня, в центрі, Дарницькому, Подільському, Голосіївському та інших районах столиці утворилося безліч величезних заторів.

Як зазначається у мобільному додатку Google Maps, на правому березі столиці дорожній рух сильно ускладнено на вулицях Теліги, Набережно-Хрещатицькій, Саперно-Слобідській, Довженка, бульварах Шевченка, Дружби Народів, Лесі Українки, а також біля Шулявського мосту та на проспекті Бандери.

Крім того, кілометрові затори утворилися на Лук'янівці, Подолі та Куренівці, а також у центральній частині Києва: вулицях Саксаганського, Жилянській, Прорізній, Інститутській, Грушевського і на Хрещатику.

Наголошується, що найбільші затори зараз у Києві на мостах Метро та Південний – тут рух ледве тягнеться.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

На Лівобережжі затори спостерігаються біля Дарницької площі і станцій метро "Славутич", "Бориспіль", "Дарниця", "Чернігівська".

пробки в Києві

Раніше повідомлялося, що 29 вересня на Бориспільській трасі перекинулася вантажівка з піском. В результаті на дорозі утворився величезний затор, через який у багатьох водіїв виникли складнощі із рухом.

На даний момент немає точної інформації про причини аварії, однак в мережі з'явилися дані про те, що, можливо, водій не впорався з управлінням у зв'язку з погіршенням погодних умов. На місці аварії працювали правоохоронні органи.

Нагадаємо, що українців вже досить довгий час турбує питання розмитнення авто на європейських номерах. Всі суперечки і обурення закінчуються масштабними протестами і порожніми обіцянками.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Святошинському районі Києва на в'їзді в місто сталася аварія за участю вантажівки Renault і мікроавтобуса Peugeot Expert, яка досить сильно ускладнила рух відповідної дорогою.

Також портал Знай.uа писав, що у Києві на вулиці Теодора Драйзера у неділю, 23 вересня, вночі напідпитку жінка-водій Daewoo Lanos влаштувала серйозну аварію, врізалася в будівлю церкви.