У вівторок, 2 жовтня, в Києві біля будівлі міської адміністрації, був проведений мітинг на підтримку двох найстаріших кінотеатрів міста - Кінопанорами і України, про закриття яких повідомлялося минулого тижня. Фотографії та інформацію з місця подій надало видання НВ.

Мітингувати прийшли громадські активісти, театральні діячі, актори, продюсери та кінокритики, музиканти, журналісти, і люди, які дуже любили ці кінотеатри, регулярно відвідуючи прем'єри в них.

До речі, з підтримкою на адресу Кінопанорами і України виступили продюсер Володимир Філіппов, музиканти Антон Байбаков і Антон Слєпаков, засновниця Дикого театру Ярослава Кравченка, режисери Роман Бондарчук, Марина Степанська, актори Остап Дзядек і Андрій Палатний.

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Присутні вирушили під будівлю мерії з плакатами «#SaveUACinema», «#SaveKinopanorama», «Кінопанорама – місце сили та творчості. Не дамо знищити його!», «Кінотеатри мають жити, бо є для кого».

Слід уточнити, що минулого тижня вже колишня директорка повідомила про закриття одного з найстаріших кінотеатрів української столиці - Кінопанорами. Колектив театру висловив свої співчуття з цього приводу, зазначивши, що багато було заплановано в плані розвитку програми кінотеатру і самої будівлі. З нагоди закриття була проведена прощальна вечірка.

В цей же день з'явилося повідомлення, що буде закритий ще один кінотеатр, який знаходиться у центрі Києва - Україна.

Нагадаємо, раніше також з'ясувалося, що шоу Ольги Фреймут на Новому каналі закривають. Зазначається, що початок був дуже помпезним, в проект вклали велику суму грошей, але пізніше стало зрозуміло, що проект буде порожньою декорацією, і не дасть ніякої користі.

Керівники проекту звинувачують у всьому Фреймут. Подібний формат ток-шоу вперше був викуплений для України. Очікувалося, що це буде бомба. Але Ольга з тріском все провалила.

Також повідомлялося про жахливу поведінку Фреймут на майданчику, що звело нанівець бажання працювати з нею.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що серіал "Теорія великого вибуху" закривається.

Також Знай.UA писав про те, що в Києві закривають відразу два мости.

Крім цього, Знай.UA розповідав, що київська станція метро буде закрита на два роки.