28 вересня 2018 в Stereo Plaza на дні народження легендарного бренду віскі виступила група BrainStorm. Про це пише Gazeta.ua.

Музиканти порадували шанувальників новими піснями і заспівали старі хіти.

Brainstorm - латвійська рок-група, створена у 1989 році в Єлгаві. У 2000 року група представляла Латвію на конкурсі Євробачення, де посіла 3-е місце.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Крім рок-бенду гостей розважали "Вагоновожатые" і "Нудлі". Ведучим вечора став вокаліст "O. Torvald" Женя Галич.

Раніше повідомлялося, що жителі та гості української столиці залишилися, в деякій мірі, незадоволеними концертом іспанського співака Енріке Іглесіаса. Нагадаємо, що концерт пройшов 30 вересня на НСК "Олімпійський".

Креативний продюсер телеканалу ICTV Тетяна Щербина заявила, що гарячий іспанець практично не співав і пив горілку прямо на сцені.

Що це було?! 😵 Друзья, помогите разобраться, плиз 🧐 Как абсолютный меломан, я стараюсь не пропускать концертов мировых звёзд в Киеве. Поверьте, что ждать артиста 3 часа при +6С на стадионе - ещё то удовольствие. Но в хорошей компании моих прекрасных подружек время пролетело быстро) Уже на второй песне у нас возник вопрос - а стоило ли ждать? Почему?! 🤷🏻‍♀️ Потому что артист не пел. Он пил водку на сцене, что-то мычал, говорил на разных языках (на украинском не сказал ни слова. Даже для приличия), но практически не пел. А когда пел, то так невпопад и так мерзко, что лучше б не пел. На 27 минуте мы ушли. Больше не хотелось портить впечатление от любимых песен. Вместе с нами из Олимпийского выходили сотни людей, которые как и мы задавались вопросом - шо це було? Хороший бек-вокал и не более. Были песни, в которых артист пел (это сложно назвать пением) 3-4 фразы. Даже микрофон не утруждал подносить ко рту... 🤢🤢 А шо? Зачем? 👻 Впрочем, может кому-то и понравилось?! Напишите, плиз, что вы думаете? 🤧🤧🤧

Geplaatst door Татьяна Щербина op Zondag 30 september 2018

"Повірте, що чекати артиста 3 години при +6 градусів на стадіоні - ще те задоволення, - поскаржилася Тетяна. - Вже на другій пісні у нас виникло питання - а чи треба чекати? Чому?! Тому що артист не співав. Він пив горілку на сцені, щось мугикав, говорив на різних мовах (українською не сказав ні слова. Навіть для пристойності), але практично не співав. А коли співав, то так невпопад і так бридко, що краще б не співав", - заявила Тетяна.

Також Тетяна Щербина зазначила, що на 27 хвилині концерту вони з друзями пішли з концерту.

Нагадаємо, у Києві виступить нова зірка Британії Том Греннан.

Як повідомляв Знай.ua, легендарний хеві-метал гурт Manowar приїде до Києва в рамках прощального туру.

Також Знай.ua писав, легендарні зірки року і блюзу - Гленн Х'юз (ex-Deep Purple) і Бернард Марсден (ex-Whitesnake) відвідають Київ з унікальним концертом.