У популярному київському ТРЦ Dream Town, який останніми днями потрапляв в суцільні скандали через тарганів, закрили один із закладів харчування. Зараз в локшина-барі Noodle Doodleам проводять дезинфекцію.

Як це інформує Telegram-паблік "ХК".

"Ура, товариші, перемога. Гаряче улюблений Noodle Doodle знесли. А як бонус - дезінфекція всього живого в радіусі 500 метрів", - написали автори посту, прикріпивши до новини коротке відео з місця подій.

Нагадаємо, наприкінці вересня в локшина-барі Noodle Doodle на фуд-корті виявили повну антисанітарію. Піднос, під яким кишіло тараканами, як живими, так і мертвими виявила одна з відвідувачок закладу, чим поділилась в мережі.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Новина моментально розійшлася по мережі, бар тут же закрили.

Додамо, на днях ще один популярний розважальний заклад зганьбився через навалу паразитів.

Дивіться: Як проводять дезинфекцію в Noodle Doodle

Киянина дуже розчарував похід до розважального центру. Він показав, яка калькість тарганів бігає по шафах для зберігання одягу.

До слова, аквапарк закривався на початку вересня на технічний ремонт, втім, про тарганів очевидно забули.

Чоловік показав, як по шафах для зберігання одягу бігають таргани. А потім дивуйся, звідки вдома ця нечисть.

Нагадаємо, українці жорстко відреагували на скандал з тарганами в локшина-барі. Більшість із них налаштовані рішуче та вимагають закриття популярного закладу назавжди.

Як повідомляв портал Знай.ua, у популярному київському барі людей годують вусатою мерзотою.

Також Знай.ua писав про те, що в супермаркеті Києва натрапили на дивовижну і зовсім неапетитну знахідку.

Дивіться: Яку загрозу для людей представляють таргани та як вивести