У понеділок, 1 жовтня, на трасі Київ - Чоп, на 67 км сталася аварія. Про це повідомляє dtp.kiev.ua в Facebook.

Вдень водій мікроавтобуса Мерседес на повному ходу врізався в задню частину легкової машини Форд, коли останній зупинився на нерегульованому пішохідному переході для того, щоб пропустити пішохода.

В результаті водій і два пасажири отримали важкі травми. Більше за всіх постраждала пасажирка, яка сиділа ззаду, весь удар припав на неї. Жінку реанімували на місці аварії і терміново госпіталізували у лікарню, однак по дорозі вона померла, так і не приходячи в свідомість.

Раніше повідомлялося, що в Києві зловили після погоні нетверезого водія машини, який активно чинив опір діям правоохоронних органів.

Така інформація стала відома від порталу dtp.kiev.ua, який виклав фотографії з місця події в соціальні мережі.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"В Києві на вулиці Богатирській патрульні поліцейські з гонитвою змогли зупинити водія машини Toyota Камрі. Чоловік активно чинив опір під час затримання. За попередньою версією, він грубо порушив ПДР, найімовірніше, був у стані алкогольного сп'яніння.

На місці інциденту працюють два патрулі поліції, вирушила слідчо-оперативна група", - наголошується в якості підпису під фотознімками.

Як повідомляє портал, затримання проводилося досить грубо.

"Все вкрай жорстко, багато правоохоронців, люди з автомобілів лежать особами в асфальт", - зазначають очевидці.

Нагадаємо, вечірній Київ розважав божевільний автогонщик. Гонитва в Києві потрапила на фото.

Як повідомляв "Знай. ua", у мережі показали перші хвилини після аварії з дитиною. Перевірка показала перевищення рівня алкоголю в крові в цілих дев'ять разів.

"Знай. ua" писав, що п'яний коп влаштував жахливу стрілянину у Києві. Поліцейський стріляв з травматичної зброї.

Осторожно, нецензурная лексика! Нет предела и конца синелобым на наших дорогах! Очередное пьяное ДТП в Киеве на пр. Победы около станции метро Берестейская. Пьяный водитель #Mercedes на литовской регистрации чуть не отправил семью с 2.5 летним ребенком из #Renault на тот свет. От удара Рено развернуло и отбросило через тротуар и пешеходный переход на зеленую зону. Драгер показал 1.77 промилле! В 8.85 раз выше допустимой нормы!!! Чудом обошлось без пострадавших. Когда уже закончаться алкаши на наших дорогах? #дтп #Киев #авария #фото #kiev #kyiv #дтпкиев #29сентября2018 #29сентября #сентябрь #осен ь #autumn #29september #29september2018 #рено #мерседес @max20870

Geplaatst door Valeria Shevchuk op Zaterdag 29 september 2018