У понеділок, 1 жовтня, у Дніпровському районі Києва водій автомобиля Fiat збив велосипедистку з трирічною дитиною. Про це повідомляє група в Facebook "Вартові Еспресо".

Як повідомляється, водій легковика виїжджав з двору, коли перед ним несподівано вискочила мати з дитиною на велосипеді. Автомобіліст не зміг впоратися з керуванням.

На щастя, завдяки низькій швидкості, жінка з дочкою майже не постраждали. На місце події прибули медики, які вирішили госпіталізувати сім'ю заради подальшого обстеження.

У дніпровському районі столиці водій фіату збив велосипедистку з дитиною. Потерпілій надають допомогу. Травми не важкі. Вирішується питання щодо госпіталізації

Geplaatst door Вартові еспресо op Maandag 1 oktober 2018

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Раніше повідомлялося, що в Києві за адресою вулиця Франка, 37 чоловік перевернувся на рівній дорозі.

Водій вантажівки заснув за кермом і в результаті врізався в огорожу, розвернув його, залишивши лише 10-метрову діру. Вантажівка в результаті зіткнення з огорожею перекинулася, проте водій не постраждав.

Сам водій запевняє, що всього на секунду моргнув, а прокинувся вже в перекинутій машині. Хоча вибиратися йому допомагали поліцейські, ніхто в цій аварії не постраждав.

Найімовірніше, водій перебував у стані алкогольного сп'яніння. На місці безглуздої аварії працювали представники патрульної поліції.

Крім того, у Києві зловили після погоні нетверезого водія машини, який активно чинив опір діям правоохоронних органів.

Така інформація стала відома від порталу dtp.kiev.ua, який виклав фотографії з місця події в соціальні мережі.

"У Києві на вулиці Богатирській патрульні поліцейські з гонитвою змогли зупинити водія машини Toyota Камрі. Чоловік активно чинив опір під час затримання. За попередньою версією, він грубо порушив ПДР, найімовірніше, був у стані алкогольного сп'яніння. На місці інциденту працюють два патрулі поліції, вирушила слідчо-оперативна група", - наголошується в якості підпису під фотознімками.

Нагадаємо, водій-неадекват протаранив коляску з немовлям і зник.

Раніше Знай.ua повідомляв, що проспект у Києві був паралізований через ДТП з виїздом на зустрічну смугу під колеса вантажівки.

Також Знай.ua писав про аварії, через яку десятки дітей були госпіталізовані.