На станції київського метро "Арсенальна" з 9 жовтня 2018 до 22 січня 2020 року проводитиметься капітальний ремонт ескалаторів.

Про це повідомляє прес-служба столичної підземки.

"Ескалатори в метрополітені - це обладнання, яке працює досить давно і вимагає постійних капітальних ремонтів після проходження певного періоду. Відповідно, 9 жовтня у нас будуть починатися капітальні ремонти всіх ескалаторів на станції метро «Арсенальна». Вони будуть проводитися по черзі - то є по одному ескалатору. Це дуже масштабні роботи, вони займуть часу до 2020 року", - повідомила радник директора Київського метрополітену Наталія Макогон.

В той же час чиновниця наголосила, що на відміну від станції "Політехнічний інститут", на "Арсенальній" під час робіт не будуть обмежувати роботу станції на вхід або вихід.

Однак, у час пік виникатимуть скупчення людей, тому киянам варто враховувати цю інформацію, плануючи свій маршрут, зазначили в прес-службі метрополітену.

Київський метрополітен попередив жителів і гостей столиці про можливі незручності і просить зважати на цю інформацію при виборі маршруту.

"Станція працюватиме в звичайному режимі, проте в пікові години можуть бути невеликі скупчення людей на вхід", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, будівництво метро на Виноградар можуть віддати другу Кремля.

Як повідомляв портал "Знай.ua", столичний залізничний вокзал пережив термінову евакуацію через повідомлення невідомо про мінування потяга.

Також "Знай.ua" писав, київський метрополітен у зв’язку із проведенням на НСК "Олімпійський" концерту Енріке Іглесіаса обмежив на вхід для пасажирів станцій "Палац спорту", "Олімпійська" та "Площа Льва Толстого".