Рятувальна операція маленьких цуценят проводилася в суботу, 29 вересня. Стало відомо, що у лісі біля Малютянки у розгалуженій мережі лисячих нір ховалися цуценята.

Люди, які хотіли допомогти їм, не змогли самостійно витягти їх з лисячих нір і викликали Команду порятунку тварин. Їм вдалося вилучити і госпіталізувати маленьких хворих цуценят.

Перша машина з двома рятувальниками приїхала на місце близько 17 години. Близько двох годин ночі прибув ще один автомобіль ще з двома рятувальниками.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Для того, щоб врятувати маленьких тварин, вони розкрили і перекопали сумарно близько 50 метрів нір. Там, де тунель проходив близько до поверхні, його змогли розкопати зверху, а в більш глибоких місцях розширювали і проповзали по ньому.

Найостаннішого цуценя рятувальникам вдалося знайти в найдальшому кутку системи і витягти на поверхню в 6:30 ранку.

Всіх цуценят госпіталізували в клініку "Ветмир".

Раніше повідомлялося, що в українській столиці стартував довгоочікуваний марш за права тварин. Головною метою акції є звернути увагу суспільства до важливої проблеми жорстокого поводження з тваринами.

Відомо, що за ініціативою організації UAnimals заходи проходять відразу в 20 містах країни. Старт маршу відбувся в столичному парку Шевченка.

На сторінці акції в Facebook організатори послалися на слова Махатми Ганді, який визначав велич і моральність народу по тому, як він веде себе з тваринами, і сформулювали вісім вимог.

Нагадаємо, українці озвучили головні вимоги у Марші за права тварин.

Як повідомляв "Знай. ua", безхатченки влаштували страшний пожежа в багатоповерхівці, городяни в паніці. Городяни поскаржилися, що бродяги влаштувалися в будинку декілька років тому.

"Знай. ua" писав, що у Києві пенсіонери живцем горіли в квартирі. Жахлива подія сталася в квартирі п'ятиповерхового будинку.