В українській столиці стався агресивний напад на приймальню народного депутата. Так, офіс громадської приймальні нардепа Андрія Білецького на Оболоні в ніч на неділю з 29 на 30 вересня атакували невідомі.

Про цей інцидент стало відомо завдяки повідомленню прес-служби "Національного корпусу".

[embed]https://www.facebook.com/pryjmalnja.biletskogo/posts/310558056208904?__xts__

"Невідомі близько другої години ночі залили фарбою вікна офісу і закинули всередину приміщення молоток, який розбив вікно", - повідомили в "Національному корпусі".

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Є інформація, що біля місця злочину було знайдено піротехніку, яку, ймовірно, молочики намагалися використовувати для підпалу приміщення.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Печерському районі Києва зловмисник, погрожуючи ножем відібрав у чоловіка особисті речі, однак за кілька хвилин неподалік від місця скоєння злочину правопорушника затримали правоохоронці. Про це повідомив департамент комунікації поліції Києва.

Як розповіли правоохоронці, до чергової частини Печерського управління поліції звернувся місцевий житель і повідомив про те, що на вулиці Івана Кудрі невідомий відібрав у нього телефон і гроші.

Варто нагадати, що днями співробітники однієї з київських охоронних фірм відзначилися невмотивованою жорстокістю під час затримання грабіжника в продуктовому магазині. Відповідне відео опублікував на своїй сторінці в Facebook користувач Володимир Петров.

На кадрах видно, як зловмисник зламує замок магазину, заходить всередину і, обережно рухаючись, бере необхідні йому речі, серед яких - пляшка алкогольного напою.

Співробітники охоронної фірми прибули через кілька хвилин після злому. Побачивши їх, чоловік одразу ж підняв руки вгору і ліг на підлогу. Однак "доблесним" охоронцям порядку цього виявилося мало, і вони почали щосили бити лежачого злочинця ногами.

Нагадаємо, киянин розтягнувся під колесами іномарки.

Як повідомляв Знай.uа у мережу злили фото звірячого нападу на одеських інкасаторів.

Знай.uа писав, бидло-маршрутник привселюдно принизив бійця АТО.