У Печерському районі Києва зловмисник, погрожуючи ножем відібрав у чоловіка особисті речі, однак за кілька хвилин неподалік від місця скоєння злочину правопорушника затримали правоохоронці. Про це повідомив департамент комунікації поліції Києва.

Як розповіли правоохоронці, до чергової частини Печерського управління поліції звернувся місцевий житель і повідомив про те, що на вулиці Івана Кудрі невідомий відібрав у нього телефон і гроші.

поліція
поліція

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло
Показати ще

"Заявник надав прикмети і розповів, що до нього підійшов невідомий і почав розмову. Згодом він дістав з кишені ніж і наказав віддати гроші та мобільний телефон. Оскільки готівки у потерпілого не було, незнайомець наказав зняти гроші з банківської картки. Після того, як нападник отримав 4000 гривень і телефон, він вдарив потерпілого і втік", - розповіли правоохоронці.

поліція
поліція

У прес-службі додали, що після отриманого орієнтування працівники поліції полку особливого призначення № 2 почали пошуки. Через кілька хвилин правоохоронці затримали чоловіка, схожого за описом. Зловмисником виявився 25-річний місцевий житель.

поліція затримала крадія
поліція затримала крадія

Під час поверхневого огляду поліцейські вилучили речі, які впізнав потерпілий. Чоловіка затримали в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Слідчим відділом Печерського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Фігурантові загрожує до семи років позбавлення волі.

Як раніше писав портал, у Дніпрі жінка жорстоко побила свого чоловіка. Про це чоловік повідомив місцевим поліцейським по спецлінії 102, передає ІА "МІСТ-ДНІПРО" з посиланням на прес-службу патрульної поліції в Дніпрі. Коли патрульні прибули на місце події, чоловік перебував у сусідів в пригніченому стані. За словами потерпілого, дружина в стані алкогольного сп'яніння вела себе неадекватно.

Нагадаємо, копи ледве втихомирили українку, яка побила чоловіка, рознесла будинок і навіщось стратила курку.

Як раніше повідомляв Знай.ua, у Києві літня жінка побила 11-річну дівчинку за те, що та викинула шматок пінопласту в сміттєвий бак.

Знай.ua писав, що осатаніла дружина напідпитку провчила чоловіка сокирою.