З’явилася інформація, що у неділю, 30 вересня метрополітен може працювати у іншому режимі. Про це пише Вечірній Київ.

Київський метрополітен попередив, що сьогодні, у неділю, 30 вересня, у зв’язку із проведенням на НСК "Олімпійський" концерту Енріке Іглесіаса, можливе обмеження на вхід (не закриття) для пасажирів станцій "Палац спорту", "Олімпійська" та "Площа Льва Толстого" до початку концерту, а також після його закінчення.

Київське метро
Київське метро

Як ми раніше писали, громадський транспорт сповнений сюрпризів! Це ще раз підтвердила, помічена в метро напівоголена дівчина.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Незвичайна пасажирка київського метрополітену підняла настрій пасажирам. Справа в тому, що образ киянки був м'яко кажучи незвичним. Дама була одягнена в білосніжний халат, читала пресу і насолоджувалася чашкою запашної кави прямо у вагоні метро. Фото дівчини розмістило на своїх сторінках співтовариство Los Solomas.

Вагон метро
Вагон метро

Куди і навіщо йшла дівчина невідомо. Яку мету переслідувала дана особа, з'явившись в домашньому халаті серед натовпу? Жінка ніяких заяв з приводу свого зовнішнього вигляду не робила, в рекламних акціях не брала участь, брошури не роздавала. З цього ніяких висновків зробити можливості немає, але пасажири київського метрополітену прокоментували цю подію в соцмережах по-своєму.

Також повідомлялося, що у Києві стався смертельний випадок на станції метро Льва Толстого. У четвер, 20 вересня, в эскалаторном холі станції був виявлений труп чоловіка. Про це повідомляє Інформатор.

Метро
Метро

За попередніми даними, це була раптова смерть.На місце прибули медики, але на жаль, врятувати життя чоловікові не вдалося, залишалося тільки констатувати смерть.

Також раніше ми писали, що 28 вересня в загальному доступі в мережі з'явилося відео з метро Києва, на якому вдалося сфотографувати чоловіка, який демонстрував дівчатам свій статевий орган.

Невідомий звертався до дівчат в київському метро з проханням про допомогу. Коли вони відгукувалися, то чоловік оголяв свій статевий орган.

Нагадаємо, у київському метро зняли збоченця.

Також Знай.ua писав, що у київському метро сталася страшна трагедія.

Як раніше передавав Знай.ua, напівгола дівчина в метро здивувала киян.