У Києві перекриють рух тарнспорту. Названо вулиці, на яких 29-30 вересня заборонено рух транспорту, як приватного, так і громадскього.

Про це йдеться у наказі Київської міської адміністрації.

Так, у звязку з проведенням масвоих заходів у центрі української столиці перекриють такі вулиці:

По Хрещатику на ділянці від Майдану Незалежності до вулиці Богдана Хмельницького;

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

По вулиці Прорізній від вулиці Хрещатик до вулиці Пушкінській, по вулиці Богдана Хмельницького від вулиці Хрещатик до вулиці Пушкінської.

Обмеження вводяться починаюч з 00.00 години, 20 вересня по 01.00 30 вересня.

Крім того, обмежать рух транспорту в прилеглих кварталах: по вулиці Хрещатик від вулиці Богдана Хмельницького до бульвару Тараса Шевченка (повністю перекрито з 11:30 до 14:00), по вулиці Городецького від вулиці Хрещатик до вулиці Заньковецької (повністю перекрито з з 06:30 до 17:00).

центр Києва

Додамо, що з 27 вересня вступив в дію новий закон про паркування. Так, згідно чинних норм, водії каратимуть гривнею за неправильно привпарковане авто. Суми штрафів коливатимуться від 255 грн до 1700 грн в залежності від порушення.

припарковані авто

Якщо штраф сплатити вчасно - отримаєте знижку, якщо ж спрострочили - сума подвоїться.

Нагадаємо, що в КМДА розкрили інформацію про кількість інспекторів, які вийдуть на вулиці столиці та шукатимуть порушників паркування.

Як повідомляв портал Знай.ua, оголошено новий тендер на будівництво лінії метрополітену на житловий масив Виноградар. За словами експертів, будівництво нової гілки метро у столиці обійдеться щонайменше майже у 6 мільярдів гривень.

Також Знай.ua писав про те, що у Харкові сталась чергова моторошна аварія. У ДТП на вулиці Достоєвського постраждали шість людей. Водій на позашляховику протаранив припарковану маршрутку.