Багато користувачів мережі вже знають про те, що 27 вересня в Києві на проспекті Лобановського відбулася ДТП, в результаті якої загинув водій.

Нещодавно в мережі з'явилася інформація про те, що загиблим виявився співробітник поліції, який отримав вкрай важкі травми. Крім цього трьох учасників ДТП госпіталізували.

ДТП

Про це стало відомо завдяки коментарю на офіційній сторінці Поліції Києва в Facebook, повідомляє Інформатор.

Як додало джерело, в результаті події, яка сталася вранці, загинув співробітник полку патрульної поліції особливого призначення №1 Володимир Маргуліс.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Вже відомо, що поліцейський працював на цій посаді з січня 2017 року.

загиблий

Керівництво та особовий склад Національної поліції Києва приносять свої співчуття родичам і близьким загиблого правоохоронця.

До слова, в четвер, 27 вересня, жахлива дорожньо-транспортна пригода сталася на проспекті Лобановського в Києві.

Таксі вилетіло на зустрічну смугу, по якій в цей момент їхала вантажівка.

ДТП

Користувачі соціальних мереж, які бачили все на власні очі, викладають на своїх сторінках фото і відео з місця аварії.

Так, за попередньою інформацією, Dacia Logan прямував у бік Деміївської площі і при повороті вилетів на зустрічну. Ймовірно водій не впорався з управлінням з-за несприятливих погодних умов та слизького дорожнього покриття.

В результаті зіткнення пасажир таксі загинув на місці пригоди, водія з численними травмами відвезли на кареті швидкої допомоги. Люди, які їхали у вантажівці, відбулися синцями та подряпинами.

На місці ДТП працюють патрульні, медики і співробітники Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Серьезное ДТП с пострадавшими в Киеве на пр-т В. Лобановского, в направлении Севастопольской площади. Подробности происшествия детальная информация и количество пострадавших уточняются. Пробка. На месте работают бойцы #ГСЧС, несколько бригад скорой помощи и полиция. Будьте внимательны и осторожны объезжайте. Тяжелые погодные условия. Видео: Андрей #дтп #Киев #авария #фото #сегодня #хроника #dtp #dtpkiev #dtpkievua #accident #kiev #kyiv #today #crash #дтпкиев

Posted by dtp.kiev.ua on Wednesday, 26 September 2018

Нагадаємо, мережу вразила новина про героїчний вчинок американця, який вирішив пожертвувати своїм життям заради порятунку онука. Про це стало відомо з повідомлення ABC News.

Як повідомляв Znaj.ua, у Харкові сталась чергова моторошна аварія. У ДТП на вулиці Достоєвського постраждали шість людей.

Також Znaj.ua писав про те, що в результаті аварії шкільного автобуса поблизу німецького міста міста Байройт у Баварії постраждало відразу 12 дітей.