У середу, 26 вересня, у Києві в районі Дарниці поліція разом із СБУ затримала чоловіка, у якого вилучили зброю та боєприпаси.

поліція затримала крадія
поліція затримала крадія

Про це повідомляє прес-служба столичної Нацполіції.

Правоохоронці повідомляють, що в ході операції "Зброя та вибухівка" було отримано оперативну інформацію про зберігання зброї на території Києва.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Під час перевірки вдалося затримали чоловіка із снайперською гвинтівкою та набоями.

Як повідомив начальник Дарницького управління поліції Сергій Чернишев, поліція провела обшук у помешканні підозрюваного.

В ході операції було вилучено предмет, схожий на автомат Калашникова та пневматичний пістолет.

"Правопорушника затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Це – 24-річний уродженець Чернігівської області, який раніше у поле зору поліції не потрапляв. Вилучені предмети направили на проведення експертного дослідження", – розповів Чернишев.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу.

Чоловіку загрожує до семи років позбавлення волі.

Нагадаємо, у метро стався інцидент. Із повідомлення прес-служби Головного управління Національної поліції стало відомо про затримання незвичайного пасажира.

Справа в тому, що чоловік намагався у своїх речах перевозити гранати.


Як писав раніше Знай.ua, у селищі Рокитне Київської області місцевий житель влаштував стрілянину на автозаправній станції (АЗС).

Як повідомляє поліція Київської області, чоловік знаходився у нетверезому стані.


На автозаправній станції місцевий житель напідпитку влаштував розбірки зі зброєю в руках. У ході сварки зловмисник вихопив пістолет з якого спочатку вистрілив в повітря, а потім - в ногу молодого чоловіка, з яким з'ясовував стосунки.

Після цього він втік у невідомому напрямку.


Також Знай.ua писав про те, що у Києві в районі Борщагівки сталася стрілянина. Вогонь відкрили з житлової багатоповерхівки.