25 вересня у Києві, на Троєщині було знайдено тіло чоловіка, який за попередніми ознаками схожий на розшукуваного маніяка-педофіла. Повідомляється, що у чоловіка було відрізано статевий орган. Про це передає KyivOperativ.

"На Троєщині було знайдено тіло чоловіка (на вигляд 45-50 років) з ознаками насильницької смерті, в тому числі було відрізано статевий орган.Особу поки не встановлено, але знайдений чоловік, за попередніми ознаками, схожий на розшукуваного педофіла", - сказано у повідомленні.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Раніше ми писали про те, що з'явились подробиці про чоловіка, якого очевидці звинуватили в тому, що він без спіднього пригощав цукерками та чіплявся до дітей на майданчику.

Днями в соцмережах розійшлася інформація про "педофіла", який майже наголяса спокушає дітей цукерочками на дитячому майданчику у військовому містечку в Гостомелі під Києвом.

Чоловіка затримав і побив батько однієї з дівчаток, які гралися на майданчику, а потім викликав поліцію. Обурений батько пояснив, що чоловік розклав на лавці цукерки та карти і запрошував дітей пригощатися та грати з ним. Проте правоохоронці затриманого відпустили.

У поліції заявили, що невідомо звідки з'явилася інформація про те, що "педофіл" був без спіднього та спокушав дітей цукерками.

Нагадаємо, пес по кличці Бубба став жертвою сексуальних збочень своїх господарів, за що їх кинули на лаву підсудних, а собака потрапив до ветеринарів.Інцидент стався у штаті Колорадо.

Згідно з матеріалами слідства, 51-річний Фредерік Манзанарес і 49-річна Джанетта Солано завели собаку, як згодом виявилось, щоб задовольняти свої дикі нахили.

Чоловік довго схиляв до цього Джанетту, демонструючи фото і відео, давав читати форуми збоченців в інтернеті. Жінка таки погодилась на дику ідею чоловіка.

Нагадаємо, поліція відпустила "збоченеця без спіднього".

Як раніше передавав портал "Знай.ua", в мережі спливло одкровення Романа Чепляка про те, як будучи підлітком і учнем Рішельєвського ліцею, він піддавався сексуальним домаганням з боку свого вчителя фізики Ігоря Мітельман.

Також раніше портал "Знай.ua" писав, що горе-матір продала маленького сина збоченцям.