На в'їзді в Київ побудують 5 дворівневих транспортних розв'язок. Про це повідомила прес-служба Укравтодору в Facebook. Стало відомо, що роботи з будівництва нової сучасної розв'язки планують розпочати вже в 2019 році.

Також в Укравтодорі повідомили, що кредит на будівництво розв'язки виділить Європейський банк реконструкції і розвитку і Європейський інвестиційний банк. Нові розв'язки з'являться на трасі Київ-Чоп: поворот до масиву Чайки (км 15 + 668), у с. Білогородка (км 20 + 029), Стоянка (км 21 + 767), і на трасі Київ-Одеса - поворот в село Чабани (км 15 + 390) та Боярка (км 21 +847).

Раніше повідомлялося, що в Україні побудують першу нормальну дорогу. В Україні збираються почати будівництво першого автобану за всіма вимогами Європейського Союзу, кошти на нього може виділити Німеччина. Відповідну заяву зробив міністр інфраструктури України Володимир Омелян.

Глава відомства стверджує, що роботи заплановані в напрямку Маріуполь-Запоріжжя в південно-східній Україні. На зустрічі з німецькими колегами мова йшла також про допомогу Краматорську та його розвиток.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"І, звичайно, почали новий важливий етап спільно з Hyperloop Transportation Technologies — сертифікацію цього нового виду транспорту TÜV SÜD, провідною німецькою асоціацією з безпеки", — додав Омелян.

Володимир Омелян

Ми також писали, що білоруська компанія відремонтує 15 км траси Київ-Одеса за 695 мільйонів гривень. В уряді заявили, що в 2019 році на будівництво доріг передбачено 56 млрд грн. При цьому 95% доріг в Україні знаходяться в стані, який не відповідає нормам, найгірші – у Черкаській, Миколаївській областях та на Донбасі.

Нагадаємо, верхівка "Укравтодору" відзвітує про гроші водіїв, але вже на допиті в СБУ.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Шулявський міст у Києві закрили на півтора року. У мережі вже оприлюднили карту можливих варіантів об'їзду.

Також портал "Знай.uа" писав, що в Україні посеред дороги поховали сотні машин.