Триповерховий торгово-розважальний центр (ТРЦ) "Оазис" площею 14,5 тис. кв. м, розміщений на місці кільця біля ст. метро "Героїв Дніпра" у Києві, відкриється у грудні 2018 року. Про це повідомили в прес-службі консалтингової компанії NAI Ukraine.

У відомстві зазначили, що проектом передбачено функціональний дах з озелененням і великий фуд-корт з відкритою терасою. Головним орендарем ТРЦ стала мережа супермаркетів Varus, орендарями фуд-корту - "Пузата-Хата" і KFC, серед інших орендарів – KyivStar, "Сота", Yves Rocher, "Золотий Вік". Орендна площа ТРЦ "Оазис" становить 13,2 тис. кв. м.

За даними NAI Ukraine, розміщення над станцією метрополітену забезпечить ТРЦ високу відвідуваність: щоденний потік в районі метро – понад 100 тис. чол. на добу.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Варто відзначити, що ще до відкриття майбутній ТРЦ отримав скандальну славу. Вся справа в розміщенні, адже величезну споруду будували над станцією метро. Будівництво триповерхового ТРЦ "Оазис" на місці кільця біля ст. метро "Героїв Дніпра" у Києві почалося в 2016 році.

Проект передбачав, що чотири виходи зі станції будуть пов'язані з торговим центром. Будівництво об'єкта планувалося завершити в 2018 році. Його замовником є ТЗОВ "Фірма Елікон Лтд.", генпідрядником – ТОВ "Мегалайн Інжиніринг", підрядником – ПРАТ "Метробуд".

Як повідомлялося з посиланням на директора ТОВ "Елікон" Олександра Шерстюка, частину торгових площ у ТРЦ "Оазис" передбачалося надати "за пільговою ціною підприємцям, які ведуть легальний бізнес в цьому районі", так як "основна мета концепції ТРЦ "Оазис" – організація, упорядкування, централізація і розширення торговельних зон, що дозволить вирішити проблему стихійної торгівлі".

Нагадаємо, українці регочуть над "переможним" приходом IKEA у Київ.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що стало відомо про відкриття другого магазину H&M у Києві.

Також портал "Знай.uа" писав, що "знижки" київського магазину влетять українцям у кругленьку копієчку.