У Святошинському районі Києва на в'їзді в місто сталася аварія за участю вантажівки Renault і мікроавтобуса Peugeot Expert, які досить сильно утруднили рух відповідної дорогою

Про це повідомляють ЗМІ.

Водій мікроавтобуса розповів, що він рухався у напрямку столиці та зупинився перед пішохідним переходом.

Саме у момент зупинки автомобіля у нього в'їхав вантажний автомобіль. Наразі вже відомо, що від сильного удару автомобіль Peugeot розвернуло у протилежну сторону, а з фури, що перевозила воду повипадали баклажки та розтіклись по всій дорозі.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Крім того відзначається, що у результаті трагедії постраждала пасажирка мікроавтобуса. Відомо, що її госпіталізували з травмами різного ступеня тяжкості.

На в'їзді до Києва утворився затор довжиною в кілька кілометрів.

Разом з тим варто відзначити, що раніше стало відмо, що фірма-прокладка Вейп-Естейр і далі буде займатися евакуацією машин у Києві за потрійним тарифом.

Конкурс на нового перевізника для евакуації тимчасово вилучених правоохоронцями Києва машин не відбувся. На нього не з'явився жоден учасник, швидше за все через те, що про його проведення складно було здогадатися.

Раніше з Вейп Естейр було складено тимчасову угоду - всього строком на 2 місяці, але вона продовжує дію вже протягом півроку, повідомляють кореспонденти.

22 серпня планувався конкурсний відбір серед компаній, які претендують на те, щоб працювати з МВС з питань примусової евакуації столичного транспорту. Як правило, причиною евакуації стає порушення ПДР, приміром, паркування, або ДТП.

За проведення примусової евакуації несе відповідальність держпідприємство МВС Інформ-Ресурси. Столичного перевізника на конкурсі належало обрати київській філії ДП. Але це вже четвертий в 2018 році конкурс, якому не судилося відбутися.

Як МВС "доїть" київських водіїв

Нагадаємо, п'яна киянка на Lanos знесла авто і в'їхала до церкви замолювати гріхи.

Як повідомляв "Знай.ua", переповнений автобус потрапив у страшну аварію, багато жертв.

Також "Знай.ua" писав, що до яблучної аварії під Києвом приєднався молоковоз.