У вівторок, 25 вересня, в Києві "без оголошення війни" скасували декілька рейсів електричок.

Про це йдеться в повідомленні прес-центру комунального підприємства "Київпастранс".

Комунальники розповіли, що у ранковий час тимчасово зупинено рух маршрутів: 7408, 7415/16, 7423; 7306, 7315/16, 7325. З якої причини це сталося і коли робота відновиться, пояснити ніхто не потрудився.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

У Києві з'являться рейкові автобуси

Для жителів столиці незабаром запустять оновлений вид транспорту: п'ять рейкових автобусів, які їздитимуть від вокзалу "Київ-Пасажирський" до міжнародного аеропорту "Бориспіль". Про це на своїй сторінці в Fасеbоок пише в. о. голови правління "Укрзалізниці" Євген Кравцов.

З 14 липня у громадському транспорті Києва істотно подорожчав проїзд. У наземному комунальному транспорті ціна зросла з 4 гривень до 8 гривень і з 5 до 8 гривень в метрополітені. Чому жителі столиці повинні платити більше – читайте в нашому матеріалі.

Варто нагадати, що стало відомо, що в. о. голови правління ПАТ "Укрзалізниця" Євген Кравцов представив стратегію розвитку ПАТ "Укрзалізниця" до 2021 року.

Стратегія суспільства грунтується на 5 бізнес-вертикалях: вантажні перевезення та логістика, пасажирські перевезення, інфраструктура, послуги тяги, виробництво та сервіс.

Відомо, що в заході беруть участь члени правління товариства Іренеуш Василевський та Ремігіуш Пашкевич, директора товариства, представники ACC, EBA, АМПУ, міністерств, вантажовласники та оператори, виробники рухомого складу та ЗМІ.

Нагадаємо, любителів неправильно паркуватися покарають по-новому.

Як повідомляв Знай.uа, вчені винайшли експрес-тест на втому.

Також Знай.uа писав, купити і пригнати евробляхи в Україну, поради експерта.