У Києві сталfсь аварія на колії швидкісного трамваю. Стало відомо, що з рейок злетів вагон тамвая, паралізувавши роботу популярного громадського транспорту.

Про це повідомляють "Сегодня".

Інцидент сталався на Старовокзальній площі.В результаті довелося скасувати рух чотирьох трамваїв.

трамвай

"В касах продовжували продавати квитки, хоча касири знали, що рух трамвая зупинився. Як зазначили в "Київпастрансі", з 08:50 тимчасово було закрито рух трамваїв маршрутів №1, 3, 15 та 18 по вулиці Жилянська – Пестеля в напрямку Контрактової площі", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Наголошується, що на місце прибула ремонтна бригада, яка пообіцяла за короткий термін відновити роботу швидкісного трамваю.

зупинка

За словами представника комунального підприємства, рух зупинився з технічних причин. У пасажирів просять вибачення за тимчасовий збій у роботі транспорту.

Дивіться: Бидло у транспорті. До чогокотиться світ?

Нагадаємо, в суботу вранці, 22 вересня, в Одесі сталася бійка прямо в трамваї. Чоловіки влаштували таке побоїще, що водієві довелося зупиняти трамвай, аби розняти неадекватів. В ході інциденту інші пасажири просто мовчки спотсерігали за бійкою, а деякі знімали на відео.

Як повідомляв портал Знай.ua, за 8 місяців 2018 року пасажири почали менше користуватис послугами пасажирського транспорту. Так офіційні цифри говорять про скорочення пасажиропотоку на 2,3% менше, в порівнянні з аналогічним періодом минулого року.

Також Знай.ua писав про те, що 21 вересня, трасу Київ-Одеса перекрили мітингувальники: розлючені українці, яким набрид аварійний стан дорожнього покриття, хочуть достукатися до влади і змусити виправляти ситуацію.