В суботу і неділю, 22 і 23 вересня, в Європейському домі проходить традиційниq захід — бал котів. До столиці з різних куточків України прибудуть сотні пухнастиків, які позмагаються за головний приз.

Про це повідомляє "Інформатор".

Крім виставки тут також проводяться змагання серед хвостатих в різних номінаціях.

На виставці також можна придбати собі улюбленця, а також проконсультуватися з провідними ветеринарамию, які дадуть поради щодо догляду за котиком та розкажуть, які його перспективи у змаганнях.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Загалом на святі зібралося понад 250 котів, кішок та їх нащаків.

Дивіться: Як пройшла традиційна виставка котів у Києві

Нагадаємо, кумедний пес вразив своїми "людськими" емоціями. У Флориді, США, живе диво-песик на прізвисько Бекон. Він - суміш пекінеса, такси та чихуа-хуа. Але це тільки одна з особливостей забавної тваринки.

Як раніше повідомляв Знай.ua, треновані собаки можуть винюхувати найрізноманітніші цілі, будь то зникла в лісі людина, улюблена іграшка або наркотики, заховані в сумці. Але до сих пір вчені не знали, як собаки розуміють свої пошуки, пов'язані з запахом. Нові дослідження допомогли вченим, зрозуміти, що думають собаки.

Раніше портал Знай.ua писав, що в Канаді єнот пробрався в будинок місцевої жительки і з'їв усі її запаси хліба.
Інцидент, який спочатку сильно налякав жінку, відбувся в Торонто. Причому їй навіть вдалося зняти все, що відбувалося, на відео.
Жінка застала пухнастого зловмисника безпосередньо на місці злочину. Однак їй не вдалося домовитися з крадієм.