Учасника антитерористичної операції на сході України Дмитра Балабуху засудили до 9 років тюрми за вбивство кухаря в Києві. Вирок виніс Деснянський районний суд Києва. Про це повідомляє прес-служба суду.

Відповідне рішення по справі вбивства чоловіка на зупинці громадського транспорту в Києві було прийнято судом в середу, 19 вересня. Суд також вирішив позбавити Дмитра Балабуху спеціального звання молодший лейтенант. Крім того, засуджений повинен буде сплатити компенсації постраждалим, грошову допомогу дітям вбитого Руслана Юрченко, який працював кухарем і судові витрати.

Дмитро Балабуха

Так, він повинен 81299,46 грн виплатити за поховання, за 1300 грн – на кожну дитину щомісячно з лютого 2018 року до повноліття, по 150 000 грн., 200 000 грн і 200 000 грн. компенсувати родині вбитого Юрченко, а також покрити судові витрати у розмірі 60876 грн. У прес-службі зазначили, що вирок поки не вступив в законну силу.

Як відомо, 10 лютого 2018 року у Києві біля станції метро "Чернігівська" молодший лейтенант, контрактник військової частини з дислокацією в місті Біла Церква вбив людину на зупинці громадського транспорту. Головний військовий прокурор України Анатолій Матіос повідомляв, що перед цим офіцер повернувся із зони АТО.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Убитий кухар Юрченко Руслан

"Конфлікт виник під час очікування в черзі на маршрутний автобус. Офіцер пішов у найближчий магазин, купив ніж, повернувся і вбив чоловіка, який зробив йому зауваження. Це наслідки війни, до яких сліпа держава", - додав Матіос.

Раніше повідомлялося, що в київському метро сталася страшна трагедія. У Києві стався смертельний випадок на станції метро Льва Толстого. У четвер, 20 вересня, в ескалаторному холі станції був виявлений труп чоловіка. За попередніми даними, це була раптова смерть. На місце прибули медики, але на жаль, врятувати життя чоловікові не вдалося, залишалося тільки констатувати смерть.

Нагадаємо, у Києві в святковій упаковці знайдений труп дитини.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що кривава ДТП з п'ятьма автомобілями сколихнула Київ.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Києві під багатоповерхівкою знайшли труп підлітка.