Гідравлічні випробування в Києві вже завершилися, тому найближчим часом в житлові будинки повинна надійти гаряча вода.

Цю інформацію повідомляє прес-служба КМДА.

Заступник голови КМДА Петро Пантелєєв заявив, що вже почалися підготовчі роботи перед подачею води та запуском опалення.

"Для нас важливо як відновити гаряче водопостачання, так і розпочати підготовку системи з огляду на те, що опалювальний сезон фактично "на носі". Комунальне підприємство "Київтеплоенерго" завершило проведення гідравлічних випробувань теплових мереж в Києві. З травня працівники ліквідували понад 5 тисяч ушкоджень" Петро Пантелєєв

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Крім того, чиновник попередив, що киянам варто очікувати безліч аварій на магістралях через зношеність мереж.

Нагадаємо, у четвер, 20 вересня, частина киян відчує радість відключення як гарячої, так і холодної води. Комунальники за традицією пояснюють це плановими ремонтними роботами, які все ніяк не закінчаться. Так, в повідомленні прес-служби "Київводоканалу" говориться, що води не треба чекати з 8 ранку і до 9 вечора.

Киянам порадили заздалегідь запастися водою. До речі, якщо вашої адреси в переліку немає, але і води теж, цілком можливо що комунальники проводять роботи безпосередньо на стояку у вашому домі.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", уряд досяг принципової згоди з МВФ щодо надання чергового кредитного траншу в обмін на збільшення ціни на газ для населення. Зараз вже відомо, що Україна може отримати транш в 2 млрд доларів, який допоможе владі уникнути дефолту.

Також портал "Знай.Ua" повідомляв про те, що у 2019 році кількість субсидій для українців різко і стрімко скоротиться в порівнянні з 2018, через вагому причину. Про це заявив міністр соціальної політики України Андрій Рева, передає "Інтерфакс-Україна".