У суботу, 15 вересня у Києві офіційно оголосили про закриття купального сезону. Про це повідомив прес-секретар Комунального підприємства "Плесо" Євген Кобан.

Комунальники нагадали, що температура води вже не призначена для купання. На даний момент з пляжів забирається інвентар.

Також служби проводять роботи по консервації інженерних мереж, щоб не допустити їх замерзання взимку.

Раніше повідомлялося, що в результаті масштабного зливи в улюбленому курорті українців р. Бердянськ Запорізької області, підтопило переважна більшість вулиць і приватних домоволодінь.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Мнс повідомили, що після інтенсивних опадів 16 вересня деякі вулиці залиті водою, місцями приблизно до 20-25 см.

Крім того, без електропостачання залишилися понад 1800 абонентів мікрорайону "Центр" і 1300 абонентів мікрорайону "Ліски".

За даними ДСНС, підключено до електропостачання санаторій "Нива", а роботи з відновлення електропостачання у двох районах тривають.

"Рятувальники продовжують відкачувати воду. Рівень води на вулицях міста поступово знижується", - заявили у відомстві.

Як повідомляють місцеві видання, вода після зливи залила приватні подвір'я, затопила вулиці і навіть місцевий транспорт.

Нагадаємо, популярний український курорт пішов під воду, пляжі зруйновані. Популярний курорт "поплив" після зливи.

Як повідомляв "Знай. ua", у Києві перехрестя пішов під землю, комунальники повідомили про аварійної ситуації. У Києві на перетині вулиць Вадима Гетьмана та Виборзькій, неподалік від Шулявського мосту, посеред дороги в асфальті з'явилася величезна яма.

"Знай. ua" писав, що головний міст Києва перетворився у водоспад. Прорив трубопроводу змусив по-новому поглянути на звичний міст.