Пригода сталася в понеділок, 17 вересня.


Відповідні фото були опубліковані в соцмережах.


Біля перехрестя на площі приблизно 2х2 метра просів асфальт, внаслідок чого рух автотранспорту на даній ділянці припинено. Працівники комунальних служб поставили огорожу навколо ями.

Популярні новини зараз
Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще


В “Київводоканал” розповіли, що глибина ями – чотири метри, і вона утворилася із-за пошкодження залізобетонного колектора Д-500, що сталося внаслідок газової корозії. Співробітники комунальної служби переконливо просять водіїв звернути увагу на аварійну ситуацію при складанні маршруту.


Раніше стало відомо, що учасник української музичної групи ТНМК Едуард Приступа потрапив у серйозне ДТП під Києвом у Бучі, 13 вересня. Як повідомив музикант, в його автомобіль в'їхала вантажівка, чому чоловіка кинуло на кермо, він втратив свідомість. Також Едуард (відомий під псевдонімом "Діля") просить допомоги у тих, хто знає, що необхідно робити постраждалій стороні, і розповідає на своїй сторінці у Фейсбуці про те, як недбало ставилися до нього медики швидкої допомоги і правоохоронці.


Також Знай.uа повідомляв про обвал мосту в Італії. Як стало відомо, в аварію потрапила і українська пара, яка відправлялася на відпочинок до Ніцци. Жертвами стала сім'я з 9-річною дочкою. Тіла діставали з-під бетонних плит мосту, які розчавили автомобілі, і людей у них. Після закінчення пошуку людей під завалами, було знайдено 43 загиблих. На даний момент проводяться роботи по забезпеченню розслідування катастрофи.


Раніше Знай.uа писав про те, що в Києві був затриманий детектив НАБУ після куріння марихуани. Як зазначається, у чоловіка з собою було ще 5 грамів. Заарештували детектива безпосередньо в момент куріння у власному автомобілі. При собі у чоловіка було посвідчення антикорупційного відомства.