У понеділок, 17 вересня, у Києві стався дорожньо-транпсортний інцидент, який міг закінчитися страшною трагедією.

Дарожньо-транспортний інцидент у Києві

На перетині вулиць Вадима Гетьмана і Виборзької провалився асфальт. Подія трапилася прямо посеред проїжджої частини.

Тому протягом дня автомобілістів, що проїжджали вулицями Вадима Гетьмана і Виборзької очікував неприємний сюрприз - величезна яма посеред дороги, яку доводилося об'їжджати.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Причину інциденту повідомили у прес-службі "Київводоканалу". Виявилося, що через пошкодження залізобетонного колектора Д-500, причиною якого стала газова корозія, під асфальтом зсунувся ґрунт. Тому дорожнє покриття просіло і утворився провал.

Поки яму не ліквідують, у другій смузі від Індустріального моста до Шулявському шляхопроводу тимчасово обмежили рух транспорту, що, безперечно, створило значні незручності для водіїв.

Також комунальники огородили яму і поставили обмежувальні дорожні знаки.

Нагадаємо, увечері в неділю, 16 вересня, київський водій таксі не впорався з керуванням і на швидкості протаранив зупинку громадського транспорту, на якій стояли люди. Про це повідомляється на сторінці "Київ Оперативний" у Facebook.

Патрульна поліція

Відомо, що дорожньо-транспортна пригода сталася біля станції метро "Мінська". Свідки аварії розповіли, що водій таксі після того, що сталося, зробив спробу до втечі. Лікар-нарколог перевірить його на вміст алкоголю в крові.

ДТП


Як писав раніше Знай.ua, у Львівській області автобус потрапив у жахливу аварію.

В резульаті зіткнення з легковиком, транспорт з пасажирами перекинувся.

ДТП

Про це повідомили представники Нацполіції області.

ДТП сталась в ніч на 17 вересня поблизу села Лужки, що в Жовківському районі.

За інформацією поліцейських, близько опівночі, на трасі Львів-Рава-Руська, 22-річний водій легковика Volkswagen Passat, виїхав на смугу зустрічного руху, та зіткнувся з автобусом "Неоплан", який рухався за маршрутом Чернівці – Гдиня під керуванням 21-річного жителя Івано-Франківщини.


Також Знай.ua писав про те, що у мережі прогриміла новина про те що 16 вересня в Харкові сталася жахлива ДТП. Уже відомо, що внаслідок аварії загинуло двоє людей.