В українській столиці чоловік у стані сильного алкогольного сп'яніння потрапив під трамвай і втратив дуже важливу деталь тіла.

Про цей інцидент стало відомо завдяки повідомленням користувача мережі Olexander Osovik. За словами очевидців стало відомо, що чоловікові відрізало п'яту колесами трамвая.

"Їхали трамваєм у пуща-водицькому лісі в темряві. Бухе тіло виперлося на трамвайні колії і було збито трамваєм. Стесало п'яту, так що було видно п'яткову кістку. Завантажили в трамвай і доїхали до площі Шевченка, де передали його швидкій", - описав ситуацію Osovik.

Популярні новини зараз
Переїжджати або мерзнути всю зиму: мешканці висоток можуть залишитися без тепла та питної води Прийдуть до кожної квартири: в Україні стартували жорсткі перевірки від газовиків, можуть "відрізати" Жителі трьох областей зможуть не платити за газ цієї зими: кому допоможуть Київстар піднімає тарифи на 100%: чим це аргументують
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в суботу, 15 вересня, стало відомо про страшну трагедію, яка сталася в гірській місцевості на Закарпатті. Прямо з автотраси до ущелини злетів позашляховик, в результаті чого загинули двоє чоловіків - батько і син. Про трагедію йдеться на офіційному сайті губернатора Закарпатської області Геннадія Москаля.

Перекинутий позашляховик першим побачив турист, який прогулювався повз ущелини. Інцидент стався в Рахівському районі Закарпатської області. Рятувати було вже нікого – медики і рятувальники, які виїхали на місце аварії, виявили в автомобілі тіла двох чоловіків.

Варто нагадати, що в Росії, у Волосовському районі Ленінградської області мікроавтобус Mercedes-Benz Sprinter, в салоні якого перебували українці, і фура DAF зіткнулися лоб в лоб. Цю інформацію повідомляє прес-служба російського регіонального управління ДІБДР.

Мікроавтобус зареєстрований в Україні, у Закарпатській області. У повідомленні ДАІ йдеться про те, що в результаті смертельного зіткнення загинули чотири людини - всі вони перебували у салоні мікроавтобуса. Відомо, що аварія стала смертельною для водія, 49-річного чоловіка-пасажира і двох молодих жінок. 20-річний хлопець отримав травми і перебуває в лікарні.

Нагадаємо, вертоліт спецслужб розбився під час бойового завдання, є жертви.

Як повідомляв Знай.uа попав в яму і потрапив на зустрічну смугу: смертельна ДТП у Дніпрі шокувало Україну.

Знай.uа писав, помічник депутата на мотоциклі збив пішохода і зник з місця аварії.