Українську столицю знову налякав черговий мажор на дорогому спортивному авто. Так, у Києві на бульварі Лесі Українки невідомий водій влаштував перегони з дрифтом і грубим ігноруванням ПДР.

"Мажори бісяться. Нічний заїзд з порушеннями ПДР в центрі Києва на бульварі Лесі Українки водія автомобіля Maserati", - написано в коментарі до відео, викладеному dtp.kiev.ua в соцмережі Facebook.

Мажоры бесятся. Ночной заезд с нарушениями ПДД в центре Киева на бульваре выше украинке водителя автомобиля Мазератти Помните, летом на Леси насмерть сбили девочку? Шоу продолжается

Posted by dtp.kiev.ua on Saturday, 15 September 2018

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в мережі з'явилося відео з черговим автохамом, яке не на жарт розгнівало киян. На кадрах видно, як нахабні молодики на авто заїхали прямо на пішохідний міст у Києві.

Автор відео Кирило Максимов спочатку опублікував ролик на своїй сторінці в Facebook, але згодом видалив. Відео зняли пасажири з салону автомобіля. На ньому видно, як машина заїжджає на міст з боку Труханового острова і мчить на великій швидкості по пішохідній зоні до правого берега.

Перехожим, які, звичайно, ніяк не очікували побачити тут авто, довелося різко тікати з дороги. У свою чергу, нахабні хлопці в машині сприйняли це як забавку. На фоні також чути сміх. Користувачів соцмереж обурила така поведінкою знахабнілих мажорів.

Варто нагадати, що київські "автохами" не припиняють "радувати" жителів і гостей столиці своїми зверхніми витівками і паркуються вже навіть серед дороги.

Разом з тим варто зазначити, що за порушення правил паркування на вулицях українцям загрожують штрафи в розмірі 255, 510 і 1020 гривень: яку конкретно суму доведеться викласти, залежить від того, де саме власник залишив свою машину.

Отже, за паркування у невстановлених місцях водіям доведеться викласти від 255 гривень. Зараз вже відомо, що в основному будуть карати водіїв, які залишили свого сталевого коня на пішохідному переході, газоні, перехресті і тротуарах.

Нагадаємо, кияни провчили чергового автохама.

Як повідомляв Знай.uа герої паркування знову вирішили випробувати нерви киян на міцність.

Знай.uа писав, дівчина показала мажоркам на Mercedes, де їх місце.