КМДА прогнозує, що відновлення гарячого водопостачання буде вже в кінці вересня. Про це заступник голови Київської міської державної адміністрації Петро Пантелєєв, передає 112 канал .

Він заявив, що всі необхідні рішення вже прийняті і затримка тільки за публікацією постанови Кабміну в офіційній пресі.

вода
вода

"Я прогнозував би так. Сьогодні чергова віха, яку ми очікуємо, - це публікація постанови Кабінету міністрів, яка дозволяє провести фінансування. Чекаємо, що це буде цього тижня - четвер-п'ятниця. Після цього - процес розрахунків. І кінець вересня - це наш прогноз реалістичний, якщо не затягнеться ситуація з постановою Кабінету міністрів", - сказав Пантелєєв.

комуналка
комуналка

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Раніше повідомлялося, що протягом 2018 року енергооб'єкти київської комунальної власності були передані від "Київенерго" в управління комунального підприємства "Київтеплоенерго". Повідомляється, що "Нафтогаз" відмовився підписувати з ним договір на постачання газу до тих пір, поки підприємство не визнає борги за пільговий газ, накопичені "Київенерго".

Гаряча вода
Гаряча вода

Результатом стало відсутність гарячої води у великої кількості споживачів та загроза зриву опалювального сезону. В ситуацію були змушені втрутитися центральна влада.

Раніше також писали, що чергове підвищення тарифів на комунальні послуги здійснили таким чином, що чим більше українці економлять ЖКП, тим більше з них здеруть.

Гаряча вода
Гаряча вода

Так, зокрема за споживання води тарифи зросли на 12%. Однак, не все так просто, і в результаті українці будуть платити значно більше.

Цілий ряд водоканалів перерахував вартість своїх послуг, а Національна комісія у сферах енергетики і комуналки підтримала пропозицію підняти ціни.

Нагадаємо, Києву повернуть гарячу воду.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" український уряд і представники Міжнародного валютного фонду обговорюють варіант запуску нової програми фінансової допомоги.

Також портал "Знай.uа" писав про те, що економних українців змусять заплатити двічі, влада придумала новий спосіб обдерти українців.