Як уточнюється, Хрещатик буде перекрито через святкування 23 вересня. Передбачається обмеження руху транспорту.


Конкретніше, в ході підготовки та проведення заходу, з 21:00 21 вересня до 06:00 24 вересня планується перекрити рух всіх видів транспортних засобів від перетину з вулицею Богдана Хмельницького до перетину з Алеєю Героїв Небесної Сотні. Така інформація надійшла з постанови КМДА.


Крім цього, з 6:00 до 24:00 23 вересня, як зазначено в рішенні, буде обмежено рух транспорту двома крайніми смугами руху по вулиці Хрещатик на ділянці від Бессарабської площі до вулиці Богдана Хмельницького в напрямку до Європейської площі, щоб могли приїхати на святкування учасники з обмеженою мобільністю.


Уточнюється, що на вказаний час, коли місто буде святкувати, зміни торкнуться і графіка руху наземного транспорту, що курсує по заявленій території, про що пізніше буде повідомлено.


Нагадаємо, до цього з'явилася інформація, що в Києві на деяких вулицях водіям відтепер дозволено розвивати швидкість на автомобілях до 80 км/ч. Таку заяву зробили в КМДА. Так, розігнатися можна буде на Великій Кільцевій, Набережному шосе і на проспекті Бажана, тобто для тих вулиць, по яких переміщується вантажний транспорт. Для того, щоб транзит проходив швидше через Київ. Також в список потрапили 22 вулиці.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще


Також Знай.UA писав про те, що вулиці Львова затопило. Потужний потік залив місто після негоди.


Знай.UA також повідомляв, що в Києві заарештували детектива НАБУ, коли той курив заборонену марихуану. Як стало відомо, чоловік ще ніс із собою 5 грамів. З'ясувалося, що чоловік був затриманий вночі у власному автомобілі. При ньому було знайдено посвідчення антикорупційного відомства.