В українській столиці спіймали п'яного водія за порушення правил дорожнього руху. Коли кузов автомобіля відкрили, з'ясувалося, що він перевозив м'ясо. Але за словами свідків, продукція була явно несвіжою і сильно смерділа. Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook киянин Влад Антонов.

"Терміново і важливо! П'яний водій рефрижератора #LDV #АА4810ТМ розвозив протухле м'ясо в дитячі сади! Просимо терміново приїхати на місце знімальні групи ТВ, Київ, Героїв Космосу 15. Святошинська поліція, КМДА та Святошинська РДА відморозилися, "неробочий час, нікого немає". Водій був зупинений за порушення ПДР. Коли прибув другий водій і відкрив кузов, всі відчули трупний запах. Ось таким годують дітей. На питання алкашу, чи не соромно діткам таке возити, відповідь "не свої ж, яка різниця, і таке з'їдять". А сьогодні в Охматдиті дівчинка померла після отруєння", - написав Влад Антонов.

Також інформація про п'яного водія, який розвозив тухле м'ясо в дитячі сади з'явилася у відомому київському пабліку dtp.kiev.ua. Крім того, на сторінці були оприлюднені фотографії з місця подій. Варто відзначити, що кияни не залишилися байдужі до інциденту і почали активно обговорювати те, що трапилося.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Але ж хтось це м'ясо приймає, а не відправляє назад постачальнику", "А ті, хто беруть, заздалегідь знають про це. Кажу ж, таке м'ясо за ціною елітної вирізки закуповують за накладними, а фактично воно списано і сорт копійки, а потім різницю ділять між керівництвом садка і постачальником. Це давно практикується, просто спливло, тільки коли водія спіймали! Адже ніхто закупівлі садочків та шкіл не перевіряє, просто здають гроші".

"Водій не причому, але відповісти міг нормально і бути тверезим як мінімум!", "Це вже друге питання про те, що п'яний водій фури. Тут питання в іншому, якого біса зіпсоване м'ясо дітям везли?", "Карати треба тих, хто приймає, а те що він там катається з протухлим – він тут за фактом не причому (чисто на совісті) – то що п'яний – відповість", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, ще одна Зайцева "подряпала авто" об копа і закотила істерику.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що стало відомо, скільки розкрадуть і закопають в ями під виглядом ремонту доріг в 2019-м.

Також портал "Знай.uа" писав, що небезпечний ботулізм вбиває українців.