У вівторок, 11 вересня, стало відомо, скільки киян страждає від психічних і нервових розладів.

Про це повідомив народний депутат Київради Олександр Пабат на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Так, згідно з офіційними даними медичної статистики, на першу половину 2018 року, кожен 38-й городянин має психічні розлади, а кожен 21-ї страждає хворобами нервової системи. Якщо переводити ці дані у відсотки, то вийде 2,6% і 5% населення столиці відповідно.

"В цілому, з 2010 року спостерігається зниження статистики у зрізі проблем з психікою і поведінкою, правда - на тлі зростання "нервових" захворювань…", - пише Пабат у публікації.

Крім того, політик рекомендує не піддаватися на інформаційні провокації та не поповнювати медичну статистику, незважаючи на медійні пристрасті і політичне напруження.

Популярні новини зараз
По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

Раніше повідомлялося, що голова Києва Віталій Кличко на своїй сторінці у Facebook розмістив відео, в якому хвалиться нещодавно оновленим київським велотреком.

"Київський велотрек, дев'ята година вечора, багато людей, займаються діти, гуляють мами з дітьми. Добре, коли ті об'єкти, які ми запровадили, користуються великою популярністю, коли займаються люди спортом, коли це затребувано. Робимо все для того, щоб таких об'єктів ставало в місті якомога більше" Віталій Кличко

Користувачі соцмережі відразу нагадали Кличко про більш важливі для киян питання. Також меру нагадали про інші огріхи його роботи, підкресливши, що реконструкція стадіонів – не головна життєво важлива проблема киян.

Друзі! Проїжджав поруч з Київським велотреком. Зайшов подивитися, що там відбувається. І це класно, що об‘єкти, які ми відновлюємо, працюють, радують киян, дають їм можливість займатися спортом. Продовжуємо працювати і презентувати мешканцям столиці нові локації для відпочинку і масового спорту-:)))

Posted by Віталій Кличко on Wednesday, 5 September 2018

Нагадаємо, що у суботу, 8 вересня, у Києві стався прорив водопроводу. Аварія сталася на розі вулиці Гарматній та проспекту Перемоги.

Як повідомляв портал Знай.uа, кияни вимагали у місцевої влади обмежити роботу столичного аеропорту "Жуляни" і заборонити там злети і посадки літаків у нічний час доби.

Також портал Знай.uа писав, що чиновники Київської міськради та комунального підприємства "Міжнародний аеропорт "Київ" (Жуляни) завдали шкоди бюджету столиці на суму 119 млн гривень.