Очільник Києва Віталій Кличко на своїй сторінці у Фейсбук розмістив відео, у якому хвалиться нещодавно оновленим київським велотреком.

кличко

"Київський велотрек, дев’ята година вечора, багато людей, займаються діти, гуляють мами з дітьми. Добре, коли ті об’єкти, які ми ввели, користуються великою популярністю, коли займаються люди спортом, коли це затребувано. Робимо все для того, щоб таких об’єктів ставало в місті якомога більше", – зазначив градоначальник.

Друзі! Проїжджав поруч з Київським велотреком. Зайшов подивитися, що там відбувається. І це класно, що об‘єкти, які ми відновлюємо, працюють, радують киян, дають їм можливість займатися спортом. Продовжуємо працювати і презентувати мешканцям столиці нові локації для відпочинку і масового спорту-:)))

Posted by Віталій Кличко on Wednesday, 5 September 2018

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще


Користувачі соцмережі одразу нагадали Кличку про більш важливі для киян питання.

"От я проїжджала нещодавно Київським залізничним вокзалом – оце є що показати людям!!! Бруд, бомжі, злодії, п`янички. Жодного поліцейського, купи сміття. Оцим займіться, пане мер. Створіть нову локацію для подорожей, вірніше – поверніть їй попередній вигляд. Не знаєте як – приїздіть до Рівного. Такого жаху, сорому давно не бачила. І не сподівалась, що побачу саме в Києві. Бачила багато вокзалів по Україні – Київ “лідирує” з найгіршого боку. Соромно!!!", – зазначила в коментарі користувач Світлана Люлька.


Також меру нагадали про інші огріхи його роботи, підкресливши, що реконструкція стадіонів – не головна життєво важлива проблема киян.

"Зробіть освітлення (вкрутіть лампочки) на Трухановому. Там люди теж на велосипедах їздять. Я вже не кажу про машини, яким типу заборонений туди в’їзд", "Віталій Кличко, ви обіцяли, що не буде принизливих відключень води по два тижні – а вже три місяці без гарячої сидимо. Вам не соромно за обіцянки?", "Музей на Поштовій як там поживає? Ну і, власне, коли буде гаряча вода?", "Що з водою? Що з мостами? Що з дорогами? Чому Ви мости і дороги ремонтуєте в два рази довше ніж потрібно? Може тому, що так зручніше і безпечніше “пиляти” гроші? Де метро на Троєщину? Чому до сих пір не прибрали маршрутки з доріг? Де освітлення тих же доріг?", – пишуть користувачі.


Нагадаємо, кияни вимагають у місцевої влади обмежити роботу столичного аеропорту "Жуляни" і заборонити там злети і посадки літаків в нічний час доби.

жуляни


Як повідомляв раніше Знай.ua, КП "Київавтошляхміст" за результатами тендеру замовило ТОВ "Укртрансміст" ремонт Північного мосту через Дніпро і мосту через Десенку за 288 млн грн.

мост


Також Знай.ua писав про те, що у столиці біля станції метро Шулявська почався справжній армагеддон – купа техніки та робочих ламають все на своєму шляху. Там взялися демонтувати відомий ринок