В українській столиці в Голосіївському районі один з хостелів виявився місцем дикого страхіття. У приміщенні невеликого готелю знайдено труп чоловіка.

Відомо, що на лінію екстрених служб тривожний виклик надійшов близько 23:00. Так, в одній з кімнат "Парк Хостелу" за адресою Задорожний провулок 5, помер 28-річний хлопець. Про це пишуть столичні ЗМІ.

За попередньою інформацією, чоловік приїхав з Рівного і проживав у 6-місній кімнаті вже тривалий термін. Увечері 8 вересня він прийшов додому і ліг спати. На наступний день в кімнаті нікого не було. Лише під вечір працівники хостелу виявили, що постоялець не дихає.

Прибулим медикам залишалося лише констатувати смерть та викликати слідчо-оперативну групу. За словами поліції, зовнішньої слідів насильницької смерті не виявлено, чоловік не пив і не курив.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

Що стало причиною смерті – встановить слідство. На місці працювали медики, патрульна поліція та слідчо-оперативна група.

Напомним раніше повідомлялося, що в російській столиці на Курському вокзалі чоловік з ножем поранив двох людей. Дикий випадок стався приблизно о 4.10 (мск). Про це стало відомо завдяки повідомленнями московських ЗМІ, які посилаються на управління транспорту МВС РФ по Центральному федеральному округу.

"В залі очікування залізничного вокзалу невідомий наніс тілесні ушкодження двом громадянам", — йдеться в заяві поліції.

Варто нагадати, що жахливий інцидент стався у Росії, у селищі Могочино Томської області 15-річний підліток покінчив з собою. Імовірно, це сталося через програш у комп'ютерній грі.

У Росії Павло Матвєєв, якому було 15 років, убив себе у дворі власного будинку. Хлопчик відрізав собі голову бензопилою. За попередніми даними, причиною став програш у комп'ютерній грі.

Повідомляється, що мама виховувала хлопчика одна. Саме вона купила для сина комп'ютер і гру. Відомо, що Павло грав в неї годинами, не відриваючись. Імовірно, після чергового програшу у підлітка просто "здали нерви".

Нагадаємо, російський політолог назвав замовника вбивства Захарченко.

Як повідомляв Знай.uа 6 пострілів в голову: ревнивець розстріляв наречену, дізнавшись її таємницю.

Знай.uа писав, жінка з мачете накинулася на перехожих у Великобританії.