У Києві 9 вересня п'яна в мотлох жінка влетіла в стовп, а після аварії влаштувала істерику прибулим на місце події патрульним. Про інцидент повідомляється в Telegram-каналі "Київ Оперативний".

"Вночі пані Аня керувала автомобілем Chery, AA1071KI. Їхала по Межевому провулку. Потім приїхала в стовп. Стан Ані можна побачити на відео. Приємного перегляду", - йдеться в коментарі до кадрів.

На фото і відео видно, що п'яна жінка навіть слова не може сказати і постійно падає на асфальт.

Раніше повідомлялося, що в Києві водій Chevrolet Lacetti в стані сильного алкогольного сп'яніння, насмерть збив жінку в Дарницькому районі. Аварія сталася близько 05:40 ранку.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Повідомляється, що водій рухався з вулиці Ялтинська, проїхав на великій швидкості перехрестя вулиць Вокзальна та Бориспільська і вилетів на тротуар, де в той час проходила жінка близько 50 років. Автомобіль збив жінку, зніс залізний паркан "Садового центру" і проїхав ще близько 10 метрів, а біля "Садового центру" перекинувся на бік.

Перехожі намагалися надати допомогу жінці, але її травми виявилися несумісні з життям. Вони також намагалися влаштувати самосуд водієві. За інформацією видання "ВартаЕспресо", водій вийшов з машини і проспав у кущах до прибуття поліцейських. Події він нібито не пам'ятав і почав шукати свою машину.

Уточнюється, що в автомобілі перебувала також пасажирка, яку забрали в лікарню з травмами. Винуватець ДТП був затриманий в порядку ст. 208 КПК України. Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 КК України.

Раніше повідомлялося, що сім'я українців загинула в страшній катастрофі. Стало відомо, що в аварії, яка сталася в суботу, 8 вересня, під Коломиєю в Івано-Франківській області, загинуло двоє дітей і одна жінка, 8 постраждалих госпіталізовано.

Нагадаємо, трактор з пасажирами потрапив у страшну аварію, багато постраждалих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що BMW влетів у зупинку, шестеро людей загинули.

Також портал "Знай.uа" писав, що одеські копи вже затримали водія BMW, який влаштував в Одесі смертельне ДТП.