У роботі київського метро стався збій через пасажира. Про це повідомляє прес-служба метрополітену.

метро

"Увага! Рух поїздів по синій лінії відновлено у звичайному режимі. Збій в графіку стався через пасажира на колії по станції "Контрактова площа"", - повідомили в прес-службі.


Нагадаємо, у столиці України вже до кінця 2018 року вартість проїзду в маршрутних таксі підніметься на кілька гривень.

Не так давно в Києві вже підвищувалися тарифи на проїзд в метро і наземному транспорті, однак, власники деяких маршруток відзначають, що вартість проїзду повинна знову зрости мінімум на третину.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

маршрутка


Перевізники уточнюють, що гривня знецінилася, а вартість на паливо зростає щодня. Так що є тільки одне рішення в даній ситуації – підняти плату за проїзд у маршрутних таксі до 10 гривень.


Як повідомляв раніше Знай.ua, представники комунального підприємства "Київський метрополітен" вирішили тимчасово зупинити тендер на будівництво підземки на Виноградар. Причиною стали скарги ТОВ "Будівельна компанія "Адамант", подані до Антимонопольного комітету України.

метро

Представники "Адамант" поскаржилися в АМКУ, оскільки вважають, що права брати участь в тендері їх позбавили незаконно: нібито вони надали всю необхідну документацію, а помилки, на який вказали в КП, чисто формальні і не можуть стати причиною виключення з гонки.

Також компанія повідомила про помилки, допущені іншими учасниками тендеру.

"Компанія просить АМКУ скасувати її виключення з тендеру і зобов'язати "Київський метрополітен" визнати, що СК "Адамант" відповідає кваліфікаційним критеріям тендерної пропозиції. Крім того, компанія просить визнати, що інший учасник закупівель - ПАТ "Київметробуд" - був неправомірно допущений до аукціону, і просить зобов'язати "Київський метрополітен" відхилити пропозицію ПАТ", - йдеться в повідомленні.

Також Знай.ua писав про те, що у вівторок, 4 вересня, у Києві на Троєщині просто під час руху розвалився тролейбус у місці так званої "гармошки", яка скріплює дві частини транспорту.