В самому центрі Києва, на Бессарабській площі невідомі відкрили стрілянину. Як з'ясувалося пізніше, в ніч на 9 вересня, між двома компаніями молодих людей стався конфлікт.

Інцидент стався близько 04:30. Про це повідомив Інформатор з місця події.

За попередньою інформацією, все почалося біля Arena-City. Молоді люди билися і били пляшки, після чого пролунав хлопок, в одного з учасників конфлікту в руках був пістолет.

Постріл втихомирив хлопців, але ненадовго. Буквально через кілька хвилин, обидві компанії перейшли дорогу до Бессарабського ринку.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Після чого гнів молодих людей активізувався з новою силою. Знову почалася бійка. Саме з цього моменту починається відео. Один з учасників конфлікту відбивався рукояткою від пістолета. Крім цього в хід йшли скляні пляшки, з яких робили "розочки".

Через 7 хвилин до місця події прибула поліція.

Обидві сторони конфлікту перебували неподалік від місця подій. Правоохоронці спілкувалися з ними, однак, чим закінчилася історія — невідомо. Подробиці встановить слідство.

Варто відзначити, що не менш кривава, сталася бійка у вівторок, 28 серпня, в одному з пабів в самому центрі Києва, футбольні вболівальники влаштували криваву бійню.

Правоохоронці, які патрулювали в центрі столиці, помітили конфлікт на вулиці Великій Васильківській. Викликавши на допомогу спецпідрозділ, поліцейські затримали дев'ять активних учасників бійки, яких доставили в Печерське управління поліції.

Інформація про постраждалих уточнюється. На місці події працює слідчо-оперативна група поліції.

Нагадаємо, у середу, 5 вересня, у Києві, на зупинці Караваєві дачі чоловік відкрив стрілянину в тролейбусі під час перевірки документів поліцейські, спробувавши втекти.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Києві знайшли 19-річного засудженого, який у п'ятницю, 7 вересня, втік з Лук'янівського слідчого ізолятора.

Також "Знай.uа" писав, 7 вересня, в Києві сталася пожежа в гуртожитку, розташованому за адресою Волго-Донський пров., 5.