У Києві знайшли 19-річного засудженого, який у п'ятницю, 7 вересня, втік з Лук'янівського слідчого ізолятора. Про це на своїй сторінці Facebook розповів колишній керівник пенітенціарної служби Сергій Старенький.

Він стверджує, що втікача знайшли в суботу, 8 вересня, серед будівельного сміття в підвалі ізолятора.

"40 хвилин тому в підвалі СІЗО знайдений засуджений Пушкін! Ховався серед будівельного сміття більше двох діб", - написав він.

Раніше, 7 вересня в поліції повідомляли, що з Лук'янівського СІЗО втік Віталій Пушкін 1999 року народження, якого засудили за вбивство.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

З місця позбавлення волі втік хлопець 1999 року народження. 19-річний Віталій Володимирович Пушкін засуджений за статтею 115 частини 1 (умисне вбивство). Всім, хто володіє будь-якою інформацією, прохання повідомити на 102.

"В 12.37 чергова частина Головного управління Національної поліції у Києві отримала інформацію від чергового СІЗО: працівники ізолятора виявили відсутність одного із засуджених", – повідомили в прес-службі.

"Прикмети: зріст 165 см, худорлява статура, волосся русяве, овальне обличчя, високий лоб, прямі брови, карі очі, широкий ніс, тонкі губи", – повідомили в поліції.

Працівники СІЗО виявили пропажу чоловіка під час вечірньої перевірки. Журналістка "Слідство.Інфо" Євгена Моторецкая заявила в Facebook, що адміністрація СІЗО майже добу не повідомляла в поліцію про зникнення злочинця.

Нагадаємо, небезпечний вбивця втік із СІЗО і розгулює по Києву: фото. Всім, хто володіє будь-якою інформацією, прохання повідомити на лінію 102.

Як повідомляв "Знай. ua", Київ у небезпеці: з Лук'янівської в'язниці втік кровожерний убивця.

"Знай. ua" писав, що волосся стає дибки: загадкове вбивство в Києві шокувало навіть бувалих копів.