У четвер, 6 вересня, близько 15:30 у столичному бізнес-центрі "Парус" відбулося загоряння. Про це повідомляє "Прямий".

На місце події відразу ж прибули кілька пожежних машин і швидка допомога.

За словами рятувальників, задимлення частини бізнес-центру сталося через коротке замикання в одному з автомобілів, припаркованих у підземному гаражі.

Уточнюється, що постраждалих немає.

Перед приїздом рятувальників на перших поверхах будівлі почалася евакуація людей.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Раніше повідомлялося, що в середу, 5 вересня, страшна пожежа сталася на столичному Подолі. На вулиці Набережно-Лугова загорілися складські приміщення суднобудівного заводу.

У повідомленні прес-центру Державної служби з надзвичайних ситуацій кажуть, що виклик пожежники отримали в 11:27.

Площа пожежі склала близько 50 квадратних метрів. В 11:49 пожежу локалізували, а о 12:06 ліквідували.

На місці працювало сім одиниць основної та спеціальної техніки і близько 35 чоловік особового складу. На щастя, обійшлося без постраждалих. Подробиці пригоди встановить слідство.

Крім того, нещодавно стало відомо про страшний інцидент, який стався у Національному музеї Бразилії, де 2 вересня сталася сильна пожежа.

На даний момент поліція намагається оцінити завдані вогнем збитки. Будівля, як видно на зйомці з дрона, отримало величезні пошкодження.

Поки вдалося встановити, що втрачено 90% музейної колекції, що нараховує 20 мільйонів експонатів. Точно відомо, що від вогню не постраждав один експонат — найбільший метеорит, знайдений у Бразилії.

Крім того, джерело повідомляє, що фінансову і технічну допомогу Національному музею Бразилії запропонувало ЮНЕСКО, влада Франції та Єгипту, а також Союз музеїв РФ.

Нагадаємо, палає великий київський ринок, цілий район в диму.

Як раніше повідомляв Знай.ua, пожежа на Новій Пошті: у компанії розповіли, що буде з посилками.

Також портал Знай.ua писав, сильна пожежу та густий дим: на авіабазі сталася серія вибухів.