У Києві сталася пожежа у Подільському районі ринку "Виноградар". Як видно на відео, задимлено цілий район, кияни перебувають у паніці.

Займання загасити власними силами не вдалося, тому були викликані бійці ГСЧС. Очевидці були впевнені, що горить сам ринок, але виявилось, що причиною задимлення була одна з машин.

Раніше повідомлялося, що 24 серпня в Києві спалахнуло занедбана будівля друкарні. Відомо, що масштабна пожежа в двоповерховому будинку сталася на вулиці Львівській навпроти корпусу Київського національного університету. Про це повідомляє Інформатор.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У гасінні брали участь декілька пожежних автомобілів.

Крім того, як повідомили місцеві жителі, занедбаний будинок друкарні вже давно цікавить потенційних забудовників, які хочуть звести на цьому місці будинок. Тому висока ймовірність того, що причиною пожежі став підпал.

До речі, на залізничній станції "Люботин" у Харківській області сталася масштабна пожежа, спалахнув один з вагонів.
Про це повідомляє прес-служба ДСНС в Харківській області.

На щастя, НП сталася досить далеко від людей, вагон був виведений з експлуатації і стояв у відстійнику. Однак останнє завдало клопоту рятувальникам, адже вогонь міг перекинутися на сусідні вагони або взагалі порушені потяги на сусідніх коліях.

На місце пожежі приїхали три пожежно-рятувальні підрозділи. Фахівці встановили, що всередині вагону горіло сміття.

Разом з тим варто додати, що на території окупованої Росією Криму загорілися заповідні ліси в урочищі Уч-Кош біля Ялти. Цю інформацію повідомили місцеві жителі на своїх сторінках у соцмережах.

Зараз вже відомо, що величезна пожежа відбулася після обіду 11 серпня. За останніми опублікованими даними, в ліквідації пожежі було задіяно відразу 16 одиниць ратувальнои техніки і 37 людей особового складу.

Кримський блогер RoksolanaToday & Крим написав у своєму Twitter про те, що місцеві жителі були змушені організувати підвіз води пожежним.

Більш того відомо, що славетна російська техніка так і не змогла наблизитися до полум'я для гасіння. Місцеві рятувальники були змушені гасити полум'я за допомогою ранцевих вогнегасників і підручних засобів.

Нагадаємо, гроші на дорозі: у Києві розкрили масштабну податкову аферу.

Як повідомляв Знай.ua, бабуся, крики і кривава бійка: у київській маршрутці сталася НП.

Також Знай.ua писав, в Києві дітям почали пропонувати наркотики прямо на вулиці.