У Печерському районі Києва у вівторок ввечері, 4 вересня, сталася стрілянина. За попередньою інформацією, у результаті події отримав поранення із травматичної зброї охоронець ринку.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

Наразі вже відомо, що до чергової частини Печерського управління поліції надійшло повідомлення про постріли на місцевому ринку.

Попередньо встановлено, що конфлікт виник між охоронцем та двома невідомими.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Крім того правоохоронці вже повідомили, що охоронець одного з закладів зробив зауваження чоловікам, які вели себе досить гучно, проте чоловіки неадекватно відреагували на зауваження охоронця та накинулась на нього з кулаками.

"Ті у відповідь висловили обурення й накинулися на опонента з кулаками. У розпалі бійки один із невідомих дістав зброю та зробив кілька пострілів. Після скоєного чоловіки відразу втекли", - йдеться у повідомленні.

Охоронця доставили до лікарні з пораненням обличчя та шиї, йому надають необхідну медичну допомогу. Правоохоронці спілкуються зі свідками та очевидцями події для встановлення та затримання зловмисників.

Разом з тим варто відзначити, що у центрі Києва сталась стрілянина. Група невідомих людей вдерлася до будівлі на вулиці Воздвиженській, 56 та захопила приміщення однієї з фірм, що надає юридичні послуги.

"На Воздвиженці вибух в офісі. Якщо правильно підслухала, з проїжджаючого бусика хтось щось кинув по дверях", - зазначають користувачі мережі.

За словами очевидця, попередньо постраждалих немає, на місці перебуває велика кількість правоохоронців.

Однак за непідтвердженими даними ТСН, все ж про постраждалих говорять.

"Пишуть, що це була спроба рейдерського захоплення - люди в масках вибили двері", - додала пізніше Гонченко.

"У цей час на місці перебувала поліція, яка не робила жодних дій. Чоловік, який розкривав двері, звертаючись до співробітників крикнув, що компанія "відбирає будівлю у простих бідних людей", а поліція нічого не робить. Також за словами чоловіка, в будівлі сталася стрілянина, є поранений", - наголосило видання.

Наразі на місце прибули екіпажі поліцейських. Правоохоронці з’ясовують всі деталі інциденту.

У Києві на Воздвиженці невідомі захопили офіс і "поливали" копів з вогнегасника

Нагадаємо, у центрі Києва сталася стрілянина.

Як повідомляв "Знай.ua", лихі 90-ті сколихнули столицю.

Також "Знай.ua" писав, що п'яний нелюд відкрив стрілянину на найпопулярнішому курорті українців.