У вересні Андріївський узвіз у Києві відзначить свій день народження. Свято триватиме цілих 12 годин.

Про це заявила глава департаменту культури Діана Попова під час брифінгу в КМДА.

Урочисте святкування відбудеться 9 вересня. Воно розпочнеться о 10:00 і завершиться о 22:00. Столичні чиновники пообіцяли гарну культпрограмму. За їх запевненням, вона готувалася цілих 4 роки.

Гостям свята обіцяють квести, ярмарки, німе кіно з живою музикою і не тільки.

Популярні новини зараз
ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

Крім того, в цей день в українській столиці в День фізичної культури і спорту пройдуть бігові змагання "Intersport Ukraine Run 2018". Відомо, що захід намилилися підтримати київські чиновники.

Про це стало відомо завдяки повідомленням прес-служби КМДА.

У зв'язку з підготовкою та проведенням спортивно-масового заходу 8 вересня з 05:00 до 24:00 9 серпня буде заборонено рух транспорту по вулиці Хрещатик.

Крім того, рух транспорту заборонять 9 вересня з 09:00 до 19:30 за маршрутом бігових змагань: вул. Хрещатик - Європейська площа - вулиця Михайла Грушевського - Петровська алея - Паркова дорога - вул. Михайла Грушевського - Арсенальна площа - вул. Івана Мазепи - Арсенальна площа - вулиця Михайла Грушевського - Петровська алея - Паркова дорога - алея Героїв Крут - вул. Івана Мазепи - Арсенальна площа - вулиця Михайла Грушевського - Європейська площа - вулиця Хрещатик.

Нагадаємо, Intersport Ukraine Run 2018 паралізує Київ: куди краще не потикатися водіям.

Як повідомляв "Знай. ua", Андріївський узвіз у Києві зміниться до невпізнання. Підприємці запевняють, що у влади свої плани на їх місця.

"Знай. ua" писав, що важко дізнатися: яким бачили Київ 150 років тому. Суцільні забудови витісняють неповторний колорит історичних куточків. А буквально 100-150 років тому місто мало зовсім інший характер.