Вранці 4 вересня в Києві сталася масова бійка в маршрутці. Про це повідомила свідок інциденту киянка Наталя Мичковська на своїй сторінці в Facebook.

Знай.ua подає текст з публікації в оригінальному вигляді, щоб передати всю абсурдність ситуації.

"Ця стара ще не зайшла в маршрутку, а я вже зрозуміла, що будуть проблеми. Згорблена, на двох милицях, років 90, і вираз обличчя дуже злющий. Втім, на її місці, звичайно, важко бути добрим.

Бабка поставила свої милиці на "законне місце" (одиночне сидіння за передніми дверима маршрутки) і поки що відносно по-доброму попросила істоту чоловічої статі, що сидить там, поступитися їй місцем. Істота сказала, що перша сіла і вставати не буде. Бабка повідомила, що не може стояти. Істота сказала, що їй все одно.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Коротше, не буду вас втомлювати - діалог тривав три зупинки. Весь цей час я не втручалася, оскільки не відчуваю в собі душевних сил вступати в будь-яку боротьбу. Але, мабуть, життєва енергія решти пасажирів теж була на нулі, тому що за три зупинки не втрутився ніхто.

Чесно кажучи, мені були неприємні і бабка, і істота, але істота більше. Тому я зібрала залишки сил і голосно попросила водія зупинитися і розібратися в ситуації, поки я не почала розбиратися сама.

Ви будете сміятися, але навіть мого жіночого (хоча, чого лукавити - добре поставленого) голосу вистачило на те, щоб істота злізла з насидженого місця і, нарешті, на нього змогла піднятися бабка. А далі почалося щось неймовірне. Спрацювали відразу всі можливі ефекти і теорії - і "натовпу", і "вікно овертона", і "розбитих вікон", і, мабуть, численні інші.

Разом заговорили всі пасажири - від "мужик, ти не правий" до "совість зовсім втратили".

Бабка, влаштувавшись на сидячому місці, раз 10 повторила "смердючі скоти, вам би всім в скотовозці їздити, а не в маршрутці". Після того, як її попросили помовчати, вона ще 20 разів повторила "закрийте свої смердючі пельки, смердючі скоти".

На задньому майданчику вибухнув дикий скандал через вікно: одному дуло, а п'ятьом було душно. Всі ці громадяни посилали один одного їздити в таксі, тільки одні - з закритими вікнами, а інші - з відкритими.

На передній площадці хтось комусь наступив на ногу і пішов український варіант англійської "сорі, сер": "мало нам було цієї е...нутої старої, так ще і повна маршрутка п...дорів".

Закінчилося все потворної бійкою. Побилися той, кому дуло, з тим, хто не поступався місцем старій. Навколишні намагалися їх розняти, в результаті в бійку залучилися 10 людей і маршрутка дивом не перекинулася".

Эта старуха еще не зашла в маршрутку, а я уже поняла, что будут проблемы. Сгорбленная, на двух костылях, лет 90, и...

Posted by Natalya Michkovskaya on Monday, 3 September 2018

Нагадаємо, дебош жінки з перехожими в Кирилівці вразив мережу.

Як повідомляв портал Знай.ua, підлітка покалічили прямо під час першого дзвоника.

Також портал Знай.ua писав, що користувач мережі поділився відео бійки між київськими ультра і іноземцями.