У Києві, на вулиці Петра Григоренка, магазин "Novus" вирішив продати звичайний огірок за ціною авокадо. Овоч "вимахав" за розмірами настільки, що цілком міг нагадувати елітний товар.


Відповідний знімок оприлюднили на каналі "Kyiv Live" у Telegram.

"Бугристий авокадо- новинка від продавців "Новусу "на Петра Григоренка. Продавці супермаркету кинули округлий огірок в корзину з авокадо. Навіть цінних прикріпили! Раптом хтось купить. Неуважність працівників змушує посміхнутись", - йдеться в коментарі до фото.


Але такий випадок швидше кумедний, аніж повчальний – приклад банальної неуважності співробітників.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Більше за все українці страждають від зіпсованих товарів. На полицях магазинах часто можна зустріти овочі, фрукти, випічку, молочні чи м'ясні вироби, у яких вже давно закінчився термін придатності.


Все це маскують під "акцію", знижують ціну на 25, а інколи і всі 50%, аби продати навіть те, що найпростіша перевірка назвала б "неліквідом".

Користувачі активно скаржаться на це неподобство у мережах, але у кращому випадку магазин може отримати штраф, якщо справа дійде до ревізії.

А потім керівництво забуває про клієнтів і в кінці торговельного залу знову ставлять таці із зіпсованим товаром – до наступної перевірки чи запису у книзі скарг.


Дивіться: як супермаркети "маскують" зіпсовані продукти?


Нагадаємо, нахабне шахрайство відомої мережі супермаркетів потрапило на відео.
Як повідомляв Знай.ua, опитування показало, що найчастіше купують українці в інтернеті.
Також Знай.ua писав, у Києві путінські тітушки розгромили торговий центр і закрили "Ашан".