У суботу, 1 вересня, в Києві на залізничному перегоні між станціями "Вишгородська" та "Сирець" електричка збила 38-річного чоловіка, передає "Главком".

НП сталася близько 20:40. Від удару з потерпілого зірвало практично весь одяг. Інформацію про інцидент повідомив машиніст електрички.

На місці працювали медики та співробітники поліції та слідчо-оперативна група.

Зараз правоохоронці встановлюють усі подробиці події.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Ми також писали про те, що у тимчасово непідконтрольному Донецьку у зв'язку з подіями, пов'язаними з вбивством ватажка "ДНР" Олександра Захарченко, 19 осіб пропали без вісті.

Про це повідомив регіональний координатор омбудсмена в Донецькій і Луганській областях Павло Лисянський.

За його словами, місцеві жителі повідомляють, що в Донецьку пропадають люди.

"19 безвісти зниклих поки. А також близько 50 затриманих, однак приблизно в 10 вже відпустили", - розповів Лисянський.

Разом з тим варто зазначити, що ватажка "ДНР" Олександра Захарченко могли усунути російські спецслужби або його оточення за гроші і розширену сферу впливу, яким він останнім чаксом дуже хизувався.

Також ми повідомляли, що правоохоронці Києва розслідують вбивство чоловіка в підземному переході в Голосіївському районі. При розслідуванні в управління поліції доставили кілька осіб для встановлення їх можливої причетності до скоєння злочину. Про це повідомили в прес-службі поліції Києва.

Як розповіли в поліції, правоохоронці провели комплекс розшукових заходів для встановлення та затримання підозрюваних, опитали свідків, відпрацювали місце події і переглянули записи з камер відеоспостереження. В результаті в управління поліції доставили кілька осіб, які можуть бути причетними до вбивства чоловіка.

Нагадаємо, серійний маніяк тримає в страху весь Київ, люди боятися виходити на вулицю.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що маніяк-грабіжник серед білого дня полює на киянок.

Також "Знай.uа" писав, що у Києві батьки зловили і побили чоловіка, який займався розбещенням малолітніх.