На даний момент правоохоронці розшукують злочинця, який в ніч на 2 вересня зґвалтував дівчину. Напад стався в одному з дворів на бульварі Шевченка. Про це повідомляє Інформатор.

На місці працювала патрульна поліція, медики та слідчо-оперативна група. Постраждалу дівчину відвезли в лікарню для огляду лікарів. Подробиці події з'ясовуються.

поліція

Підозрюваного розшукують патрульні. Згідно орієнтуванні чоловік приблизно 180 сантиметрів зросту був одягнений у чорну футболку і шорти.

Ми також писали про те, що правоохоронці Києва розслідують вбивство чоловіка в підземному переході в Голосіївському районі. При розслідуванні в управління поліції доставили кілька осіб для встановлення їх можливої причетності до скоєння злочину. Про це повідомили в прес-службі поліції Києва.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Як розповіли в поліції, правоохоронці провели комплекс розшукових заходів для встановлення та затримання підозрюваних, опитали свідків, відпрацювали місце події і переглянули записи з камер відеоспостереження. В результаті в управління поліції доставили кілька осіб, які можуть бути причетними до вбивства чоловіка.

Особистість загиблого на даний момент не встановлена, оскільки жодних документів на місці не було. На вигляд чоловікові 25-30 років, був одягнений у темні джинси і синю спортивну кофту з сірим верхом. Тому правоохоронці звертаються до всіх осіб, у кого протягом ночі зникли родичі, надати таку інформацію, – йдеться у повідомленні.

Також ми писали про те, що у тимчасово непідконтрольному Донецьку у зв'язку з подіями, пов'язаними з вбивством ватажка "ДНР" Олександра Захарченко, 19 осіб пропали без вісті. Місцеві жителі повідомляють, що в Донецьку пропадають люди.

"19 безвісти зниклих поки. А також близько 50 затриманих, однак приблизно в 10 вже відпустили".

Нагадаємо, серійний маніяк тримає в страху весь Київ, люди боятися виходити на вулицю.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що маніяк-грабіжник серед білого дня полює на киянок.

Також "Знай.uа" писав, що у Києві батьки зловили і побили чоловіка, який займався розбещенням малолітніх.