В українській столиці стався досить дивний інцидент. Охоронці торгового центру "Квадрат", який знаходиться на Лук'янівці, дозволили собі трохи познущатися над покупцем.

Так звані "сек'юріті" відправили чоловіка середніх років у нокаут, без пояснення причин. У даний момент потерпілий намагається викликати поліцію.

Про це стало відомо завдяки повідомленню Telegram-каналу KyivLIVE.

Популярні новини зараз
Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення "Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

"Охорона просто кинула мужика на підлогу коли той намагався дізнатися за що його затримали", - пишуть користувачі мережі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на баскетбольному матчі проти "Голден Стейт Ворріорз" 27-річного Трістана Томпсона оштрафували на 25 тисяч доларів і вивели з майданчика за неспортивну поведінку! Він мало не побився, кинув м'яч в обличчя його супернику 28-річному Дрэймонду Гріну і грубо порушив правила гри.

Після матчу Томпсона відсторонили на кілька ігор, однак сам спортсмен провини не визнає. "Правила я не порушував", — скзаал баскетболіст після гри репортерам.

Варто нагадати, що бідність і злидні штовхають українців на злочини. Останнім часом кияни масово скаржаться на небезпечну банду грабіжників, які нападають на людей і зривають з них прикраси. Про це повідомляє "Київ Оперативний" у Facebook. Як розповідає джерело, один з таких інцидентів стався 6 червня.

У Дніпровському районі зловмисники обікрали жінку. Їх, за словами потерпілої, було семеро.

На відео з камер спостереження видно, як угруповання поступово наближається до жертви. Зловмисники діють за певною схемою: один подає сигнал до нападу, кілька займають позицію "прикриття", ще один показує рукою напрямок, куди бігти.

Нагадаємо, розлючений бегемот ледь не потягнув під воду вертоліт.

Як повідомляв Знай.uа, шалена гопниця ледь не відправила людей на той світ.

Знай.uа писав, дика різанина і п'ять швидких: нічне насильство захлеснуло Київ.