У центрі української столиці на вулиці Велика Васильківська авто BMW з європейської реєстрацією на досить великій швидкості вилетіло на тротуар і вмазалося в припарковані автомобілі.

За оперативними даними користувачів мережі стало відомо, що під час сутички один з чоловіків, що знаходилився в німці вилетів з авто.

Лікарі швидкої допомоги, які прибули на місце, госпіталізували водія та одного з пасажирів BMW. Про це стало відомо завдяки повідомленням столичних журналістів.

Відомо також, що в припаркованому Mitsubishi перебував водій, однак травм він не отримав. Подробиці дивної аварії уточнюються. На опублікованому відео видно, що жінку затисло між автомобілями. Про її стан нічого не відомо.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Києві, у Солом'янському районі, мотоцикліст на смерть збив жінку і втік з місця аварії. Очевидці смертельної ДТП розповіли, що водій мотоцикла був важко травмований, але втік з місця аварії.

"Мотоцикл Ducati рухався по проспекту Комарова, прямо перед мотоциклом на дорогу вибігла жінка. У результаті наїзду жінка-пішохід отримала смертельні травми, загинула на місці події, особу загиблої встановлюють слідчі", - йдеться в повідомленні.

Крім того, відомо, що жінка переходила дорогу у невстановленому місці.

Варто нагадати, що вночі 1 вересня у Києві в Голосіївському районі знайшли тіло чоловіка без ознак життя. Невідомого в крові побачили у пішохідному переході. На місце викликали патрульних і швидку.

Попередньо встановлено, що смерть чоловіка настала внаслідок ножового поранення в серце. На місці події працюють експерти, кінологи, обставини інциденту з'ясовуються.

Нагадаємо, шматок м'яса: в мережі оприлюднили фото з місця загибелі Захарченка.

Як повідомляв Знай.uа, десять людей загинули під час водної прогулянки.

Знай.uа писав, водна ДТП налякала всю Україну.