Вночі 1 вересня у Києві в Голосіївському районі виявили тіло чоловіка без ознак життя.

Про це повідомляють ЗМІ.

Невідомого у крові побачили у пішохідному переході. На місце викликали патрульних та швидку. Попередньо встановлено, що смерть чоловіка настала внаслідок ножового поранення в серце. На місці події працюють експерти, кінологи, обставини інциденту з'ясовуються.

Крім того варто відзначити, що страшна дорожньо-транспортна пригода сколихнула Одесу. Жінка-водій збила пішоходів, в результаті чого загинула маленька дитина. А в лікарні померла ще одна постраждала, яка перебувала в комі.

Популярні новини зараз
Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево "Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Якщо дорожите субсидією – не ігноруйте: що треба робити, щоб залишитися з допомогою Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

За інформацією поліцейських, за кермом Toyota перебувала 68-річна жінка.

"2 червня, о 19:15 на Тираспольському шосе автомобіль Toyota здійснив наїзд на пішоходів. Унаслідок цього загинула дитина 2015 року народження. Ще одну потерпілу (жінку) із закритою черепно-мозковою травмою у комі госпіталізовано до лікарні", - йдеться в повідомленні.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 ("Порушення правил безпеки дорожнього руху") Кримінального кодексу України. Жінку-водія затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Триває слідство.

Також у поліції додали, що станом на 4 червня, в лікарні померла друга потерпіла - 20-річна дівчина.

Разом з тим варто відзначити, що раніше у неділю стало відомо, що на відомого російського блогера Миколи Соболєва було скоєно напад, в ході якого він отримав струс мозку легкої тяжкості та закриту черепно-мозкову травму. Про це повідомив сам хлопець на своїй сторінці в соціальній мережі ВК.

"Сьогодні вночі на мене було скоєно напад поруч зі студією, де я знімаю ролики", - пише блогер.

Крім того, він зазначив, що на даний момент знаходиться в лікарні, а його стан медики оцінюють як стабільний.

Між тим в соціальних мережах не всі вірять у те, що напад було справжнім. Знаючи епатажну натуру Соболєва деякі, в тому числі його колег, почали висувати припущення про інсценування даного епізоду.

Нетверезий киянин пропускав пасажирів метро через турнікет за власним проїзним Нагадаємо, у Дніпрі авто протаранило зупинку.

Як повідомляв "Знай.ua", помер культовий актор.

Також "Знай.ua" писав, що лікарня перетворилася на найнебезпечніше місце для дітей.