У п'ятницю, 31 серпня в Києві біля посольства Росії українці провели акцію на честь померлого Йосипа Кобзона. Організатори акції назвали її "Highway to Piramidka".

Таким чином українці згадали епізод з улюбленим виконавцем Путіна, коли той подарував онкохворій дитині звичайну пластикову іграшкову пірамідку.

Highway to Piramidka

Скандал тоді миттєво розлетівся по ЗМІ та лідери думок почали сумніватися в адекватності Кобзона. Таким чином, на думку багатьох, російський пропагандист показав своє презирство до недуги дитини.

Highway to Piramidka

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Highway to Piramidka

Кияни почали приносити безліч іграшкових пірамідок під будівлю російського посольства в Києві. Також хтось приніс порваний баян. Подібні сувеніри також принесли під будівлю посольства у Львові.

Highway to Piramidka

Українці своєрідною акцією вшанували пам'ять Йосипа Кобзона, який помер 30 серпня в одній з московських клінік. Народний артист СРСР довгий час боровся з онкологічною хворобою, а нещодавно впав у кому і вже не вийшов з неї.

Фото акції на своїй сторінці в Twitter оприлюднив блогер Юрій Гудименко.

Пірамідка Кобзона стала символом непотрібних чергових подарунків.

Дану іграшку виконавець ще в 2015 році привіз до сімферопольської лікарні та подарував "шефську допомогу" хлопчику 8 років, який був хворий на рак.

Той самий подарунок хворому хлопчику

Нагадаємо, Кобзона госпіталізували в кроці від смерті.

Як повідомляв "Знай. ua", Кобзон дійшов до труни. З працею.

"Знай. ua" писав, що віддайте міст: Кобзон несподівано підтримав Єфремова. Єфремов заявив в інтерв'ю Юрію Дудю про те, що передача Кримського моста вирішить конфлікт.